XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Láska, vztahy a sex / Jak často byste to potřebovali?

 

Jak často byste to potřebovali?

Jak často byste to potřebovali?

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Zajímavost...
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Cutie. (Terrinka.tv@centrum.cz) ... 17.02.2005 13:16:54 ... (Strom/Strom)
...
myslim ze nejde o to ze to potrebujeme je to jen požitek proste to ze sme rozmařili a tak:)treba věřici lidi by todle si myslim neřešili jak často ,,to potrebují,, uz to zní hrozně neco potrebovat není to nutnost! chtít to muzete kazdý den třikrat ja nejsem proti ale určite se dá vyžít dost dlouho v celibátu jde taky o to proč
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 21.02.2005 09:35:36 ... (Strom/Strom)
Re: ...
Odpověď na příspěvek od Cutie. ( mailto:Terrinka.tv@centrum.cz ) z 17.02.2005 13:16:54:

věřící sice netouží po sexu, ale jejich potlačený sexuální pud se zaměří na něco jiného, takže místo exu vyžadují modlení, četbu, rozjímán, kreslení obrazů, apod. Takže je to to samé, až na to, že tyto věci jsou společností chápány jako prospěšné a přitom sex, jež tu byl mnohem dříve než kniha a je naprosto přirozený, nehledě na jeho sociologický význam, je považován za ztrátu času, dokonce něco špatného a škaredého, a přitom, co sblíží víc dva lidi, kniha nebo noc plná vášní ???
guest Muž Cutie. (Terrinka.tv@centrum.cz) ... 26.02.2005 12:16:43 ... (Strom/Strom)
Re (2): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 21.02.2005 09:35:36:
to je sporný....kdyz budes porad s klukem jen šoupat a nepovidat si o knihach a tak tak te to sblíží ale ne tak jak bych treba já chtela....a sex je prirozenej ale neni nutnej a i bez modlení a rozjímání se dá vydržet tak i bez sexu jen to chce nahradit jinou činností...ale proč to delat co?:)
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 26.02.2005 14:33:27 ... (Strom/Strom)
Re (3): ...
Odpověď na příspěvek od Cutie. ( mailto:Terrinka.tv@centrum.cz ) z 26.02.2005 12:16:43:

já na tom tedy nevidím nic sporného, prostě ať ti dva dělají to co chtějí, ale musí chctít oba a nebo se střídat a přizpůsobit tomu druhému tak, jako ten druhý jim a nedělat ze sebe střed vztahu, protože ten neexistuje a takový přístup je jen předzvěstí konce. Prostě, chcete - li spolu spát šestkrát do týdne, spěte, chcete vést vleklé disputace na vývoj slova "strom", veďte, ale nenuďte tím partnera a nebo mu pak věnujte stejnou péči jako on vám a to v tom smyslu, že pokud neprojevuje svou znuděnost při debatě nad posledním výkřikem moderny nebo revolučním bodem jež byly Picassovy Slečny z Avignonu v dějinách umění a snaží se o účast v této pro něj nudné a nezáživné debatě, buďte i vy účastni a snažte se zapojit třeba při sexu, který zase dělá rozkoš tomu druhému. A vše bude fajn...
guest Muž Cutie. (Terrinka.tv@centrum.cz) ... 26.02.2005 14:39:11 ... (Strom/Strom)
Re (4): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 26.02.2005 14:33:27:
ja nerikam ze sem proti šoupání nejsem puritán jen sem rikala ze je sporný co zblíží dva lidi víc jestli sex(to je takovy fyzicky) a nebo duševni zaležitosti a probirani veci...
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 28.02.2005 09:02:12 ... (Strom/Strom)
Re (5): ...
Odpověď na příspěvek od Cutie. ( mailto:Terrinka.tv@centrum.cz ) z 26.02.2005 14:39:11:

Řekla bych, že sex , protože to vůbec není o něčem tělesném, v podstatě sexuální přitažlivost probíhá následovně. Samička uvidí samečka, různými dotyky (mezi něž patří i polibky) zjistí sílu jeho imunitního systému a genofond. Je-li větší nebo stejný jako její, je to signál ke spáření, dává tím tedy najevo, že partner je vyhovující pro potomky. A co může být sympatičtější než to, že se mnou chce rozšířit můj rod, tak to muži cítí. Viz kniha Proč ženy neumějí hledat v mapách a muži lhát nebo tak podobně (jsou dvě, každá má podobný název a jadna je pokračováním druhé).
guest Muž Cutie. (Terrinka.tv@centrum.cz) ... 28.02.2005 13:32:28 ... (Strom/Strom)
Re (6): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 28.02.2005 09:02:12:
jo ale my nejsme jen zviřata s pudama az na vyjimky:)my mame trochu vic mozku nez zvirata takze to neni jen to fyzický ale ma to i vic dusledku nez v přírode....treba v prirode je jedno matce holky ze holka otehotní a je malá proste je to jiný:)
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 28.02.2005 18:46:46 ... (Strom/Strom)
Re (7): ...
Odpověď na příspěvek od Cutie. ( mailto:Terrinka.tv@centrum.cz ) z 28.02.2005 13:32:28:

tak to je velká chyby: "nejsme jen zvířata" ? , ne my jsme JEN zvířata a naše chování se od toho odvíjí. To, že se člověk postavil nad zvířata je jeho vlastní nebetyčný egoismus, protože on zvíře je a snaží se jako každé zvíře přežít.

Kdybychom nežili ve společnosti a v systému, jaký teď máme, například v přírodě jako tlupa, bylo by matce jedno, kdy dcera otěhotní, ba naopak, snažila by se o to co nejdřív, protože by se o ní nemusela starat matka, ale její samec a ona sama, také by došlo k zachování rodu, který by mohl vymřít. Nehledě na to, že větší tlupa toho víc ví, víc umí ale taky víc sní, takže pokud by nebyl dostatek jídla matka by svou dceru sice nenechala zemřít, ale jen proto, že je plodnější a mladší.

Ještě jiný příklad, kdyby se za každé dítě platilo sto tisíc, našlo by se málo matek, které by rozmlouvaly dcerám těhotenství, protože ale matka samoživitelka nebo manželé mladí, beze školy, postavení a zaměstnání jsou dnes odsouzeni k životu na hranici bytí a nebytí je matka a rodina nucena k tomu, aby dcera neotěhotněla příliž brzo (a dokonce se odvážím říci, že za slovy: "zkazíš si celý život" se skrývá: "proboha, další hladový krk, který musíme živit")

Možná si řekneš, že oni mě přece nemusí živit a že je to mateřská láska, ale já bych to nenazval mateřskou láskou, ale spíše snahou o zachování rodu, podvědomě matka cítí a i dcera, že už nemusí znovu otěhotnět (může třeba zemřít) a proto se bude starat o již narozené dítě.

Prostě, pocity a city, které my považujeme za vznešené mají vždy základ a vycházejí ze zvířecí podstaty člověka, která, ať on sám chce nebo nechce, je ještě mnohem silnější a větší než ta řekněme lidská. Člověk je totiž hrozný sobec, tvrdí, že od zvířat se liší třeba láskou, ale co ví o čápech, co k sobě cítí, že se nikdy nerozdělí ???

A právě ty pudy nám dávají tolik radosti, vždyť co je láska, zamilování, touha, city. To jsou pudy, krásné. Není to rozum, protože je snad rozumné zamilovat se a neprosazovat jen sebe, ale žít v kompromisu s někým jiným a mnohdy mu i ustoupit na svůj úkor s neexistující vyhlídkou výhody z toho plynoucí, napadá mě teď slovo simbióza... ,ale ta přece nemůže být tak krásná :)

Abych to ukončila, myslet si, že nejsme zvířata a že se tak nechováme je velmi hloupé. Ale odvolávat se na to taky. A ještě něco, proč se žene do záhuby ?

Ale nechmě těchto debat, stejně k ničemu nejsou !!! Bavme se o tom, proč jsme tady !!!!klidně nachala zemřít, protože jen silní přežijí
guest Muž Cutie. (Terrinka.tv@centrum.cz) ... 28.02.2005 18:48:20 ... (Strom/Strom)
Re (8): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 28.02.2005 18:43:27:
jo ale uvedom si ze my vtom systému žijeme a kdyz otěhotní holka co nejdřív takze treba 10letá holčička tak to tý matce vetšinou jedno není...možná sme původem zvířata a to to ještě není jisté...romantičtější duše pořád treba věří ze sou z adama a evy tak nekaz iluze:)no jo a 100 000 se za deti nedává to by asi stát zkrachoval ikdyz krachuje uz takhle:)....to je jasný ze spousta lidí by mela 10 detí už v 16cti kuli prachům ale to je dost nereálný...to by to tak delal každej a vlastne by pak ani nebyl milionář protoze by ty peníze měli všichni a tak by se žít prece nedalo by se všechno rozprodalo nikdo by nedělal a kdyby ji tak proč kdyz by měl takovejch peněz jen z šukačky?to by šel celej system do hajzlu maš fakt dobrý fantazie nak to nechápu co řešíš neřikam že je špatný s někym souložit...ja to dělala poprvy ve 13cti a bylo to dost brzo ani sem z toho pomalu neměla rozum chudak:(ale neštve me to nemam z toho mindrak a nejsem zakomplexovana puritanka at si to každej delá jak často chce jen řikam ze to není k životu nutnost....a nekdy to i život komplikuje
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 28.02.2005 19:06:52 ... (Strom/Strom)
Re (9): ...
Odpověď na příspěvek od Cutie. ( mailto:Terrinka.tv@centrum.cz ) z 28.02.2005 18:48:20

Víš co holka, zchladni, to nejsou mé fantazie, to je příklad, který má zdůvodnit to, proč matky nechcou, aby jejich děti otěhotněli. Proboha, přečti si to s klidnou hlavou, já na tebe neútočím a neříkám, že jsi puritánka, pouze tvrdím, že sex je nejpřirozenější utužení vztahů, že každý člověk má sexuální pud, ať už orientovaný na kluky, holky, knihy, malbu, modlení či co. Vysvětluji jak to vidím s láskou, vztahy a vůbec sexem, otázkou těhotenství u mladých, proč matky brání své dcery přeb brzkým početím.

Dost jsi mě zklamala, protože takovou reakci jsem vážně nečekala. Zkus se nad tím, co jsem napsala zamyslet, zkus si přečíst Freuda a jiné autory zabívající se touto otázkou. Zkus v tom mém textu více vnímat slova KDYBY a PAK, možná mu porozumíš.
guest Muž MOOB (milan.jaros@centrum.cz) ... 04.03.2005 13:05:00 ... (Strom/Strom)
Re (10): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 28.02.2005 19:06:52:
Holky, OBE jste me zklamaly. Nadherne ctivo jste poskytly verejnosti, uznavam. Ale ten zaver! Hur by to snad nenapsali ani Theresa Rebeck & John Brancato. Cekal jsem, ze se shodnete na nejakem zaveru, zamilujete se do sebe a vyzkousite vse v praxi. Dokonce jsem si chtel zazadat o predkupni pravo na pokracovani, ale tohle? Bohuzel vas zklamu a dnes odpoledne se, za trest, budu srotit. Neplacte, samy jste si to zavinily. (Ci)
Docela bych rad, nejakym zpusobem, navazal. Bude to k tematu.
Myslite si, ze potreba mladych muzu je zpusobena vetsi potenci? Nebo je to zpusobeno jejich neustavajicim kontaktem s muzi, s kterymi se v tom navzajem podporuji?
Dalsi slovo do pranice: Uspokoji vas, v dostatecne mire, sex prostrednictvim korespondence?
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 08.03.2005 10:11:24 ... (Strom/Strom)
Re (11): ...
Odpověď na příspěvek od MOOB ( mailto:milan.jaros@centrum.cz ) z 04.03.2005 13:05:00:

Dle mého názoru byla potřeba mladých mužů vždy stejná(a nejen mladých), dokonce bych řekla, že i větší, protože člověk se více choval pudově. Vezměme si třeba starý Řím a jeho orgie oproti kterým jsou swinger party dětskou hrou na doktory (tedy co já vím). A co se týče potence mužů, obávám se, že spíše uvadá a to v důsledku životního stylu dnešní společnosti a také celkového znečištění lidského životního prostředí.

A k té společnosti mužů, můj kamarád se s kluky moc nestýká (a ani se mu nedivím, za to, co mu vždycky provedly do doby, než se trochu oplácal svaly, ale i tak trauma zůstává), spíše naopak, je vždy viděn v dámské společnosti, kde má plno kamarádek a nepozoruji na něm, že by to poznamenalo jeho chuť na sex (s ženami, na kluky není).

Na druhou astranu je do nás tlačena reklama s erotickým podtextem z každé strany. Dám příklad, za první republiky vypadala reklama na Baťovy boty tak, že robotníci běželi do práce a vesele si zpívaly, jak jim to šlape. Dnešní reklama na Adidas vypadá tak, že mladík s kamenou tváří porostlou strništěm, v kalhotech na bedrech s rozeplou bundou, pod kterou nic namá, jen lesklé tělo (asi jako že od potu, což má pravděpodobně potrhovat jeho mužnost), drží přes rameno velmi pěknou a vnadnu slečnu, jež to evidentně podle výrazu obličeje vůbec nevadí, ba naopak.

A není to jen reklama, v dnešních filmech, seriálech ale i telenovelách (bavíme-li se ale o Venezuelských, myslím, že to spíše patří k tamní mentalitě, ale na nás to působí zcela jinak) se sexualita vyskytuje na každém kroku. A toto se nevyhýbá ani kreslenému filmu, především tedy filmů z východu (tzv. manga), respektive filmů jimi inspirovanými (americká obdoba tzv. anime). Vždyť už i v Pokémonech má Misty sakra krátké kraťásky. Samotný styl kresby, který využívá hlavních lákadel na chlapy - dlouhé nohy, velká prsa, velké oči, dětské tváře), dokáže velmi podráždit hormony i když dívky jsou zcela zahaleny. Dokonce se odvážím tvrdit, že tyto kreslené filmy jsou mnohem rafinovanější než hrané, například když jedna z hrdinek seriálu Dívčí četa na Anime + odhalí ve výskoku a otočce část kalhotek můj přítel se zasněně zamyslí, čohož téměř odhalená driáda (nebo co to je ta bloncku) ze Straceného světa nedosáhne, ani kdyby skočila double-full-full-full. A co teprvé tzv. hentai ...

A postupme dál, třeba taková dámská móda je velmi, zaměřena na dráždění mužu. Když se před sto lety ukázala dáma jen v negližé, byl to vrchol erotiky, zatímco dnes ... dovolím si jen takouvou průpovídku k tomuto tématu: dívka v minisukni, kozačkách na podpadku a tričku bez pupku (pod kterým samozřejmě nemá podprsenku) se hrozně divila, že jí dva opilí kluci znásilnili na diskošce...

Takže ať to shrnu, muži měli vždycky stejnou chuť, mnohdy i větší, jen nebyly vystaveni tolika lákadly a neměli tolik možností.
guest Muž lemon.jelly (lemon.jelly@quick.cz) ... 17.03.2005 12:44:31 ... (Strom/Strom)
Re (12): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 08.03.2005 10:11:24:
Velmi vyspely nazor. Velkej respekt.
guest Muž misak_ ... 04.04.2005 17:00:21 ... (Strom/Strom)
Re (12): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 08.03.2005 10:11:24:
docela by me zajimalo co "pozorujes a obcas neco chytreho prectes"..
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 05.04.2005 14:15:46 ... (Strom/Strom)
Re (13): ...
Odpověď na příspěvek od misak_ z 04.04.2005 17:00:21:

pozoruju páry i jednotlivce v mém okolí, jak se k sobě chovají, jaké mají vztahy, a čtu různé knihy různých autorů na různá téma, ale zatím největší studna mého poznání jsou dvě knihy: Proč muži lžou a ženy pláčou a Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách. A taky se hodně ptám, na cokoliv a kohokoliv. A pak nad tím v klidu přemíšlím...
guest Muž diablo_ll (darth-helmet@post.cz) ... 06.04.2005 00:18:58 ... (Strom/Strom)
Re (14): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 05.04.2005 14:15:46:
Tyhle dvě knihy sem četl taky *40*
Já jen aby řeč nestála *72**40*
Jinak jak často?? Přítelkyně si stěžuje že mi to nestačí 4x denně *72*...ale my se vidíme taky jednou za dva tejdny většinou tak je to částečně pochopitelné...nebo ne?? *72*

by diablo_ll *89*
Rop Muž Rop (pavel.riha@gmail.com) ... 08.04.2005 01:30:34 ... (Strom/Strom)
Re (15): ...
Odpověď na příspěvek od diablo_ll ( mailto:darth-helmet@post.cz ) z 06.04.2005 00:18:58:

4x denně se uděláš ty nebo tvoje přítelkyně? .... mno já sex beru taky jako doplněk ke vztahu .... a základ u sexu bych řekl že je pokusit se uspokojit hlavně toho druhého .... kdyz se člověk snaží aby se "udělal" sám tak to stojí za prd ....

takže jak často ..... vždycky když mám chuť uspokojit svou partnerku *40*
guest Muž Tomampech (tomampech@seznam.cz) ... 15.04.2005 22:44:18 ... (Strom/Strom)
Re (16): ...
Odpověď na příspěvek od Rop ( mailto:pavel.riha@gmail.com ) z 08.04.2005 01:30:34:
Ahoj lidičkové,
Příspěvky od justeen se mi líbí,jsou tak hezky "živočišné" a taky si myslím že jsme "jen" zvířátka,kteří jsou ovlivňovány společností..Zrovna před chvilkou jsem byl na foru kde se pozastavují nad tím ,proč když holka střídá kluky je označovaná jako děvka ale u kluků je to ok. a myslím s že to souvisí..Věřím ,že holky jsou naprosto stejný jako kluci.Jak říka Justeen:kdyby jsme nežili ve společnosti,která se snaží své sex.chování tak nějak brzit,(a jaká by to byla nádhera) mohlo by být vše lepší..Proč by měla být holka která chce nějakého kluka být ovlivněna obavy typu co si o mě řekne okolí?
No,myslím si že jaká si živočišnost je pořád stejná a není větší nebo menší spíše jsme my jako společnost,chování typu kr.sukně,nebo reklamy v TV nějak přijali lépe něž naše babičky..Věřím ,že i oni samy se rádi podívají na nahatého chlapa,jen se u toho trochu začervnají....
Ještě jsem teda chtěl říci jednu věc..ta se týká toho závěru od justeen že se mladá holka divila když jí dva opilci znásilnili..No to snad néé .Já se teda divím a dost a nechápu proč by se neměla divit..To jsi tím myslela že kdyby byla celá zakrytá že bych takovou holku měl jako víc litovat? nevidím důvod....
joo,ještě je docela dobrý téma od MOOBA ,(Uspokoji vas, v dostatecne mire, sex prostrednictvim korespondence?)
docela zajímavé,co říkáte? ...no,já nevím ,záleží na tom,od koho by taková korespondence měla být..Když jsem se asi před pěti roky seznamoval na inzeráty,tak musím říci,že taková korespondence byla vždy jakým si objektem mé představivosti kterou jsem měl při onanii. Mimochodem,chtěl bych ještě reagovat na Ropa.No,musím s tebou souhlasit s tím,že i mě se líbí spíše uspokojit toho druhého než sebe, ale pak je hezké když se tímto řídí i druhý partner..že..
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 18.04.2005 10:33:26 ... (Strom/Strom)
Re (17): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 15.04.2005 22:44:18:

Pravda nebylo to to nejlepší vystižení mého názoru, v podstatě to oblečení v tom hraje spíše podpůrnou roli, hlavní hraje chování.

V případě, kdy jde dívka jdoucí na diskotéku bez partnera, vyzívavě oblečena (tím myslím, přímo si o to říkajíc) a ještě flirtuje (což je ten rozhodující aspekt) a přitom nic nechce, nemá se čemu divit, protože vezmeme-li v úvahu, že alkohol otupuje rozum a posiluje pudy, je pravděpodobnost, že nějací opilí mládenci (nejlépe s komplexem, že je žádná nechce nebo naopak, že dostanou každou - a že jich není málo) se na ni protě vrhnou. Neschvalu ji to, ale myslím, že obětí není zas až tak ona, ale ten hoch.

Když je jen vyzívavě oblečen, většinou dráždí jenom tím a pokud muž vyšle signál a ona ho neopětuje, šance na znásilnění od neznámého člověka je mizivá (tedy pokud nejdo o někoho chorobomyslného). Naopak, flirtující zahalená dívka sice vzbudí touhu, ale jelikož ta není živena vizuálně, riziko znásilnění se také snižuje.

Prostě, chcete-li sex, flirtujte a buďte sexi, chtete-li jen zábavu, oblečte se pěkně, ale ne vyzívavě. A hlavně dodržujte zásadu, že kde j více lidí, tam se toho méně stane.
guest Muž Tomampech (tomampech@seznam.cz) ... 18.04.2005 14:43:22 ... (Strom/Strom)
Re (18): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 18.04.2005 10:33:26:
V podstatě s tebou souhlasím a tato věc se dá obhajít z obou stran,nejen jak to ty tady popisuješ,ale také bych se klidně mohl přiklonit k názoru,že kdokoliv si může vzít na sebe cokoliv (třeba nic) a přesto bych nikdy neřekl,že kluk který se vrhne na nějakou holku, je obětí. Holka může vyslat signálů kolik chce,ale dokud neroztáhne nohy,tak nic jasné není.Ono,je otázkou,kde začíná zábava,frirt a kde začíná onen chtíč.U každého je to asi jiné..
Co se týče aspektů ,(snižující riziko znásilnění) bych i mohl souhlasit.
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 18.04.2005 17:02:10 ... (Strom/Strom)
Re (19): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 18.04.2005 14:43:22:

Když budeš psa draždit buřtem v ruce, kousne tě do ní... a názor, že si mužeš mávat čím chceš a kde chceš ti nebude nic platný, protože kdokoliv, kdo to uvidí, řekne, že jsi provokoval a že si to jen zasloužíš...
guest Muž Tomampech (tomampech@seznam.cz) ... 18.04.2005 23:29:45 ... (Strom/Strom)
Re (20): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 18.04.2005 17:02:10:
Justínko,s tímto fakt nemohu souhlasit..Souhlasit totiž s tím ,že je v pořádku,že někdo někoho znásilní a říkat "ona si to zasloužila" protože provokovala svým chováním,oblečením a jiným..to není moc dobré..(tuším že s tím taky nesouhlasiš)
Mimochodem,toho psa bych hodil do salámu..:)) ale asi oba víme ,že to není tím psem ,ale jeho majitelem..
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 19.04.2005 13:02:14 ... (Strom/Strom)
Re (21): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 18.04.2005 23:29:45

Znásilnění (ať už muže nebo ženy je hnusné a odporné, o tom nebudu diskutovat), já jen chci, ať se na to podíváme taky trochu z té jiné stránky, ne jen z pohledu oběti, ale z pohledu agresora v námi dané situaci o které se bavíme, a to o spoře oděné dívce, koketující na diskotéce s přiopilýmy chlapci. Agresor (u něhož jsou vlivem alkoholu otupěny veškeré zábrany a rozumové vnímání a naopak posíleny pudy) nevidí dívku, toužící po zábavě, která pro ni spočívá v dráždění druhého pohlaví, ale samičku, která touží po oplodnění. A vůbec se tomu nedivím, že to tak vnímá, protože opilí lidé mnohdy ani nevědí, co říkají a dělají, chovají se naprosto přirozeně a pudově (mezi tyto dvě věci bych nedávala rovnítko) a dělají to, co chtějí (a vlastně proto se opíjí - teda já aspoň ano). A řeknu ti, že když se pak takový člověk ráno probudí a zjistí co udělal, může mu být i stejně hrozně jako oběti a přitom stačí tak hrozně málo, nevzít si zas až tak vyzívavé šaty (to neznamená, že by jí to nemuselo seknout) a trochu omezit tuto zábavu aspoň na ne zcela opité kluky.

Ještě se zaměřme se na tvá poslední slova: ...,ale jeho majitelem.
Tedy říkáš, že vychovaný pes toto neudělá. V tom se mýlíš, protože i vychovaný pes podlehne pudům (jako člověk), on nerafne po tobě, ale po tom buřtu a to, že tam máš ruku mu nějak nedojde. Vztáhneme-li to analogicky na člověka, protože to byla analogie, tedy říkáš, že to není tím chlapcem, ale jeho rodiči (jelikož ti dbají na výchovu), což si myslím, že je další ne zcela pravda. Jistě výchova ovlivní hodně, ale jak říkám, člověk ještě není v takovém stádiu vývoje, aby dokázal výchovou a rozumem potlačit pudy, jsou-li výchova a rozum potlačeni nějakou látkou (alkohol jako v našem případě).

A ještě jedna věc, bavíme se sice o dívkách, ale to samé platí pro kluky s opačnou orientací. Těm normálním to nehrozí, protože jsou prostě silnější, a hlavně se ze strany žen špatně znásilňují (i když to jde, ale je pro to potřeba delší příprava a plánovaní, tady nejde o reakci náhlou a pudovou).
guest Muž Tomampech (tomampech@seznam.cz) ... 20.04.2005 12:17:26 ... (Strom/Strom)
Re (22): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 19.04.2005 13:02:14:
Ahoj Justínko,
To co tady popisuješ (myslím ty pudy a tak) je pochopitelně pravda ,tedy alespoň já si to myslím.Do jaké míry sehraje svoji roly to,jak je "ona" holka oblečena, jak se chová a jaké signály vysílá,to si netroufnu odhadnout.Třeba to může hrát velkou roly a že tomu napomůže i alkohol který v žilách nějakého toho kluka koluje,tak i s tím bych souhlasil.S čím ale nesouhlasím je fakt,že nějakou věc hodíme na pudy a hotový.Pudy jsou pudy s tím asi nic nenadláme,ale žijeme (nebo se aspoň o to pokoušíme) v civilizovaném světě,kdy pudy mají svoji roly ale také se musí brát v potaz práva každého jednotlivce a musí se respektovat.Jestliže někdo řekne já nechci sex,tak to prostě znamená že ho nechce a jeho pudy ho neomlouvají.
S tím pejskem jsem to myslel jinak..Když majitel,který je za takového pejska odpovědný ví že je onen pejsek nebezpečný,měl by být přivázaný a měl by mít náhubek.Pes narozdíl od lidí neví,že když někoho napadne,nebo napadá,že půjde do salámu...Takže bych měl ještě jedno řešení.Místo toho aby se měla holka více zahalovat,měl by se kluk více kontrolovat a pokud to neumí,tak bych byl pro aby se zavedly pásy cudnosti pro kluky :)))) (ten by si pak nasadil před chlastem a hotový).Já jsem naštěstí v pohodě,protože když se ožeru tak se mi nepostaví :)) takže je to dokonalá ochrana před nevěrou.
Mimo to když se ožeru,tak jsem naopak spíše přítulnější než-li agresivní..(ale to je jen taková vsuvka)
Co se týče znásilňování kluků holkama nebo kluk-kluka.Párkrát jsem už někde slyšel že se něco takového stalo ale nevím ..
určitě bych to viděl stejně jako to znásilnění s tou holkou.Kluk-kluka to samý.Co myslíš ty?
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 20.04.2005 15:15:40 ... (Strom/Strom)
Re (23): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 20.04.2005 12:17:26:

S tvým názorem:
S čím ale nesouhlasím je fakt,že nějakou věc hodíme na pudy a hotový. Pudy jsou pudy s tím asi nic nenadláme,ale žijeme (nebo se aspoň o to pokoušíme) v civilizovaném světě,kdy pudy mají svoji roly ale také se musí brát v potaz práva každého jednotlivce a musí se respektovat.Jestliže někdo řekne já nechci sex,tak to prostě znamená že ho nechce a jeho pudy ho neomlouvají.
Plně souhlasím, jedná-li se o normální situace a člověk není pod vlivem látek, které právě tu jeho společenskou složku chování potlačují (popřípadě kdy není v tzv. afektu), protože pakliže má v sobě někdo dvanáct dvanáctek a každou druhou zazděnou vodkou, je mu úplně ukradené, že od 16. prosince 1992 je Základní listina práv a svobod součástí ústavy České republiky a vůbec odkaz na existenci nějakého právního řádu je agresivními jedinci častován ne zrovna vybraným výrazivem. Pro ně se prostě chování vrátí na úroveň prvobytně pospolné společnosti. Nechci, aby u soudních jednání tito lidé byli sproštěni viny, ale aby se naa to přihlíželo a aby si ženy uvědomily, že si hrají s ohněm.

A k tvému řešení:
Je zajímave, leč se obávám velmi nákladné a mimochodem si nejsem jista, zda by to nenarazilo s již výše zmíněnou doktrínou, ale to přenechme právníkům. Jako daleko lepší řešení vidím to, že by dívky neměli flirtovat s přiopilými chlapci a činí-li tak, ať se jim tedy podvolí, pokud ne, nechť se co nejvíce zdržují mezi lidmi a chodí na záchod popřípadě domů v doprovodu kamarádek/ů. Na druhou stranu navrhuji chlapcům, aby chodili chlastat v partě a aby alespoň dva silní zůstali více střízliví než ostatní. Tím bych tuto debatu ukončila, ještě bych dodala, že člověku v takovémto stavu taky nedochází (jako tomu psovi), že bude sankcionován.

Znásilnění je pořád znásilnění. Ženy sice říkají, že kluk se znásilnit nedá, protože on přece musí chtít, aby se mu postavil, ale to se mílí. Nejsem sice kluk, ale můj přítel mi vždy velmi živě popisuje, jak při tanečních a ve škole nedokázal zabránit erekci, ač se snažil jak mohl a já moc dobře vím, že ač nechce, stačí pět šest pohybů a stojí (sice to za nic nestojí, protože on leží, usíná a já si musím orgasmus 'naskákat', ale je to fakt). Kdysi jsem dokonce četla případy, kdy žena muže znásilnila análně robertkem, že ho donutila k sexu pod pohrůžkou opaření žehličkou, či dokonce že jistá méně inteligentní dívka, omráčila svého idola, nastrkala mu do penisu sirky, pak zjistila, že ač je jakš takš vzpřímený, není tvrdý a utekla (takže vlastně nedošlo ke znásilnění, ale ublížení na zdraví). Častější je ale znásilnění kluka klukem (údajně si ho prý člověk hojně užije v mužských věznicich).
guest Muž Tomampech (tomampech@seznam.cz) ... 20.04.2005 15:39:08 ... (Strom/Strom)
Re (24): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 20.04.2005 15:15:40:
Justínko,
Nejsem si docela tak jist, že by se někdo pod vlivem alkoholu dostal na úroveň psa,který neví a nebo netuší že to, co zrovna dělá,není tak nějak v pořádku.(zvlášť když u toho znásilňovaná holka kouše,kope a sprostě nadává nebo.. já nevím co) Souhlasím s tebou v mnoha věcech a souhlasím že jsme toho už řekli dost.Rád jsem si s tebou podiskutoval a věřím že budem ještě mít možnost u jiných témat.
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 20.04.2005 16:20:37 ... (Strom/Strom)
Re (25): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 20.04.2005 15:39:08:

evidentně jsi ještě nabyl pořádně opitý...

jo a jen tak mimochodem, dost mých kámošů si často stěžuje, že když se se svou přítelkyní, řekněme intimě perou, a ona křičí NE! NE!, tak toho nechají, a ona na to, co blbnou ???
guest Muž Tomampech (tomampech@seznam.cz) ... 21.04.2005 07:32:55 ... (Strom/Strom)
Re (26): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 20.04.2005 16:20:37:
Justínko,
poslední dobou už ani né,ale "za mlada" jsem taky dost řádil,dělal blbosti ale nebylo to zas tak nic hrozného..

To co popisuješ dále,není znásilnění.Mimochodem sama jsi napsala že přítel "přestal",takže když může přestat něčí přítel,mohl by i úplně cizí kluk.
guest Muž T-enter (tenter@centrum.cz) ... 21.04.2005 10:10:34 ... (Strom/Strom)
Re (27): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 21.04.2005 07:32:55:
Ačkoliv mi moje přítelkyně řekla, že pod vlivem alkoholu člověk neví co dělá (s kým dělá), myslím si, že to tak neni. Že byl někdo opilej neberu *41* jako omluvu za nějaký úlet s někym jinym.
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 21.04.2005 10:39:24 ... (Strom/Strom)
Re (27): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 21.04.2005 07:32:55:

Přestaň mě prosím, oslovovat tak familiérněm, vadími to, díky.

Nepochopil jsi pointu, ta je, že jednou ženská křičí NE a myslí ANO a jindy volá NE a myslí NE. Žena tan rozdíl rozezná, protože vlivem vývoje je schopna rozeznat mnohem větší množství tónů, hlasových hladin a podobně, narozdíl od muže, který slyší daleko hůře, vnímá tyto dvě informace stejně a nedokáže je rozeznat. O to, jestli toho nechal nebo ne, vůbec nejde, za prvé, byl plně střízlyvý, za druhé ji miluje a za třetí chtěla, aby toho nenechával, ale to je irelevantní, prostě muž vnímá, cití a chová se jinak než žena a to si málo žen uvědomuje, jedná s muži jako se ženamy a pak jsou rozčarovány nad jejich reakcemi.
guest Muž T-enter (tenter@centrum.cz) ... 21.04.2005 10:45:45 ... (Strom/Strom)
Re (28): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 21.04.2005 10:39:24:
jjjjj *52* to je hodně obsáhlý téma "málo žen si uvědomuje že jedná s muži jako se ženamy a pak jsou rozčarovány nad jejich reakcemi." Když žena o něčem mluví, tak o tom mluví hrozně složitě a přitom to je zbytečný.
guest Muž Tomampech (tomampech@seznam.cz) ... 21.04.2005 12:19:49 ... (Strom/Strom)
Re (28): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 21.04.2005 10:39:24:
Jesteen ,(doufám že tě ted oslovuji správně,nevím jestli když řekneš že ti vadí když tě oslovuji Justínko,zda ti to opravdu vadí a nebo tím myslíš že ti vlastně nevadí *3* budu ale respektovat to,že ti to vadí,ať už to znamená cokoliv.)
Když přítelkyně křičí néé,tak vím co tím myslí,ale nemohu toto brát u holky kterou neznám.(obzvlášť pokud jí znásilnuji a pokud se nejedná o znásilnění,protože souhlasí se sexem ale křičí nééé, a kope,kouše volá o pomoc,tak je (chtěl jsem říci kráva,ale neřeknu to a zvolím mírnější označení a to : "trochu divná")
guest Muž justeen (justeen@centrum.cz) ... 24.04.2005 19:22:29 ... (Strom/Strom)
Re (29): ...
Odpověď na příspěvek od Tomampech ( mailto:tomampech@seznam.cz ) z 21.04.2005 12:19:49:
Základní pravidlo jednání s muži je mluvit přímo a říkat vždy to co chci. Oslovení Justýnko ve mě tedy zvedá vlnu odporu.

K tématu znásilnění se již bavit moc nechci, myslím, že jsme jej vyčerpali a teď jen dřístáme pořád stejné věci. Vezmeme si z toho kazdy sve a uz se o tom nebavme.
guest Muž Fugasik (t.fugas@seznam.cz) ... 25.04.2005 13:43:02 ... (Strom/Strom)
Re (30): ...
Odpověď na příspěvek od justeen ( mailto:justeen@centrum.cz ) z 24.04.2005 19:22:29:
dobre*3**3*......
guest Muž Cutie. (Terrinka.tv@centrum.cz) ... 14.03.2005 17:11:43 ... (Strom/Strom)
Re (11): ...
Odpověď na příspěvek od MOOB ( mailto:milan.jaros@centrum.cz ) z 04.03.2005 13:05:00:
sex po netu a tak?ani nahodou u toho se mozna tak zasmuju to je na nic a telefon to je taky vadný mozna tak pro uchylaky nebo nevybujařený jedince

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: