XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Islám

Islám

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
O islámu,muslimech, otázkách víry, náboženství i společnosti...Osobní spory sem nepatří, na to jsou vzkazníky. Respektujte to, prosím.
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž RainbowDash ... 09.12.2013 16:13:17 ... (Strom/Strom)
watever
islám je zkáza celé evropy, jakožto nevěrníci budeme utlačováni, naše ženy budou míchat svojí krev s těmiž co se řídí zákony šariá.
islám je víra, která zaspala dobu a v žádným případě jí nelze sloučit s nynější dobou a světem.
guest Muž Pukavec ... 21.12.2013 02:45:26 ... (Strom/Strom)
Re: watever
Odpověď na příspěvek od RainbowDash z 09.12.2013 16:13:17:
islam je nabozenstvi smrti ,vymysl padlych andelu*4*,zlocinecka organizace.
guest Muž yella_habibi ... 25.12.2013 20:14:10 ... (Strom/Strom)
Re (2): watever
Odpověď na příspěvek od Pukavec z 21.12.2013 02:45:26
nez zacnu urazet jine lidske rasy a jina nabozenstvi tak si prvni zametu predsvim prahem napr. Katolicti a evangelicti a jine knezi jsou pedofilove a zneuzivaji male deti a cesti obcane i kdyz maj baby boxy a decke domovy tak misto toho hazou deti do kontejneru nebo je tyraj atd. Vetsinou za to muzou socialni urady ktere jim zabavujou penize a tim je dohanej ze si vylejvaj zlost a nenavist k nevinym detem kteri za nic nemuzou ale pouze ceskej narod coz i ceskej narod je vsude pomlouvan po cele zemi jakou ma krasnou povest.
guest Muž Aspirin ... 03.01.2014 21:59:23 ... (Strom/Strom)
Re (3): watever
Odpověď na příspěvek od yella_habibi z 25.12.2013 20:14:10:
Ano a islam je ve vsech evropskych zemich i v USA povazovan za nebezpecny a fanaticky a ani se nedivi islam je demonicke nabozenstvi tvarici se jako cesta k pravde ale opak je pravdou.ano cesko je spatna zeme ,ja se ale nezastavam ceske republiky ja zachovam kristovo uceni,Bozi prikazani z bible.katolicka cirkev apodobne lidmi vytvorene organizace jsou spolky satanistu kteri se take tvari jako cesty k pravde,ale pravymi krestany nejsou,tak doufam ze se ti rozvitilo a zamet si sam nejsem tvuj poskok,jsem nasledovnik Jezise Krista,syna ziveho Boha.*4*pedofilove v katolicke cirkvi nejsou nasledovnici J.K tak si to laskave neplet a nehazej vsechny do stejneho pytle!
guest Muž yella_habibi (Bublinecka.cz@seznam.cz) ... 04.01.2014 17:31:23 ... (Strom/Strom)
Re (4): watever
Odpověď na příspěvek od Aspirin z 03.01.2014 21:59:23:
Ja z tebe poskoka nedelam a krestany a jine cirkve nehazu vsechny do jednoho pytle. To ty spis ja jsem muslimka a jsem v Islamu tak jestli ti neco vadi tak jediny kdo je tady zlo jste vy co muslimy hazete do jednoho pytle jen kvuli tomu ze jen naci odpadlici od Islamu vyhodej nakou budovu nebo nejakej dopravni prostredek do pevetri tak uz u vas vsichni muslimove jsou haram (zlo) radej byjste si meli precist taky nake stranky ze verici muslimove teroristicke atentaty odsuzuji stejne jako vy krestane a dalsi jine cirkve. Nic o tom vubec nevite jen tu melete same kraviny a sirite tu jen same zlo a o nicem jinem a normalnim se tu neumite vubec bavit nez jen o tom jak naci Teroriste spachali nakej atentat a o tom jak jsou muslimove zli misto toho by jste meli byt radi ze sem do Cech vubec Arabove a Rusaci jezdi nebyt jich a jeste k tomu Rusaku tak by jste tu v Cechach vsichni pochcipali hlady protoze jak jidlo tak i obleceni tu je vsecko predrazene nez nekde jinde. Tak laskave vsechny muslimi nehazejte do jednoho pytle najdou se mezi nimi i ti slusni kteri nevyhazuji do povetri ruzne budovy a jine dopravni prostredky.
guest Muž I_will_kiss_you (seximer@centrum.cz) ... 05.01.2014 19:21:14 ... (Strom/Strom)
Re (5): watever
Kdo tvrdí, že islám je "mír", měl by si asi prostudovat korán a pár hadísů, aby se vyvedl z omylu.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: