Schvalování smajlíků, notifikace pro vzkazy mobilním e-mailem Ahoj, objevil jsem po delší době dvě chyby:
1. Nechtěné potvrzení uplodovaného smajlíka:
• Use-case: Dám Nastavení smajlíků > Vložit smajlík > Vyberu soubor > Nahrát > Zobrazí se mi náhled > kliknu na odkaz „neukládat a vrátit se zpět“
• Aktuální výsledek: Smajlík se uloží do systému a odešle ke schválení, přestože jsem ho nepotvrdil.
• Očekávané chování: Odeslat a povrdit by se měl až po doplnění popisku a kliknutí na tlačítko „Nahrát“.
2. Notifikace do SMS:
• Use-case: V Nastavení služeb mám uvedený mobilní e-mail, do kterého mi chodí některé notifikace.
• Aktuální výsledek: Sledování uživatelů v poznámkách přes SMS v pohodě, schválení smajlíku v pohodě, když si mě chce někdo přidat mezi přátele, nepřijde mi nic.
• Očekávané chování: Notifikace by měly chodit pro všechny vzkazy, tedy i žádosti o přidání mezi přátele.
|
Re (3): Přihlášení přes mojeIDOdpověď na příspěvek od dCeRMaK ( cermak.daniel@gmail.com ) z 03.01.2025 01:00:46:
Tak už to jde :D Asi jak jsem zkoušel víckrát to párování tak teď jsem musel dát několikrát zrušit párování. Teď už to funguje. Jen možná kdyby to po přihlášení neházelo do Nastavení. https://www.xchat.cz/account/mojeid/
|
Re: Přihlášení přes mojeIDOdpověď na příspěvek od dCeRMaK ( cermak.daniel@gmail.com ) z 02.01.2025 14:35:13:
Ahoj,
to vypada na spatne formulovanou hlasku. Realne je to o tom, ze mas k nicku naparovany jiny mojeid ucet.
|
Přihlášení přes mojeIDAhoj, nefunguje přihlášení přes MojeID. V nastavení mám spárováno, ale když se chci přihlásit a a potvrdím autorizaci u MojeID jsem vyzván k zadání přihlášení na Xchatu pro údajné spárování a po zadání přihlašovacích údajů na Xchatu mi vyskočí chyba Použitý mojeID účet je již spárován s jiným nickem.
https://ctrlv.cz/nhS7
https://ctrlv.cz/ls5z
|
Re: Problém s hledáním ve fóruOdpověď na příspěvek od Dracek_m ( dracek_m@centrum.cz ) z 19.07.2024 15:30:31:
Musis si dat casovy filtr, nejak to omezit, cim kratsi doba tim lip
|
Problém s hledáním ve fóru Nemůžu vyhledat příspěvky svým původním nickem. Když dám hledat podle Mvek, dostanu zprávu, že dochází k aktualizaci dat. Ale na dracek_m mám výsledky, na hledání řetězce v příspěvku mám taky výsledky. Nick samozřejmě byl smazán.
|
Re: Všechny nicky modréOdpověď na příspěvek od gooryk ( gooryk.l@seznam.cz ) z 05.12.2023 03:46:49:
Tak tuto chybu jiz Gym opravil.
Mohl sem být Bohem *845*, jen mít ty správné rodiče.....*40*
|
Všechny nicky modré Naposledy se to tu resilo (nebo aspon dle vyhledavani :)) 08.06.2007 08:08:57....bylo to klasifikovano jako chyba.
A sice stale modra barva, i u zen, v profilu v sekci Maji mne za pritele:
Opet se me na to nekdo ptal, zda by to neslo barevne odlisit.
Mohl sem být Bohem *845*, jen mít ty správné rodiče.....*40*
|
mracek123 ... 21.08.2023 10:19:57 ... (2251/2260)
Problem s barvou u systemovych zprav U systemovych zprav se nezvykle zobrazuje "datum cerny" a "text sedy", kdyz mam nastavenou barvu
Nastavení XChatu > Barvy textu v místnosti > Barva systémových zpráv: bbbbbb
Bylo by mozne to nejak sjednotit?
Nevadi mi to prilis, ale je to divne.
A jeste by bylo fajn mit tam i vysku radku mensi, mezery. To by bylo zas o neco vic radku textu videt bez scrolovani.
|
|