XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Hudba / Chinaski

 

Chinaski

Chinaski

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
O nejlepších skupině v naší zemi.
Jaký je váš názor na skupinu Chinaski?Slušně prosím...=)

Moderátoři: Pulkie, Nick.iE

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

mitch_ikČerná hvězdička Žena mitch_ik (mitch.buchanon@centrum.cz) ... 25.10.2008 10:46:28 ... (Strom/Strom)
Žďárský koncert
Včera jsem byla na koncertě *25*. Musím říct, že jsem od samýho rána byla hrozně nervózní, abych je mohla vidět, protože jsem neměla vstupenky *8*. Česká pošta se zase předvedla *21*. Vzala jsem tedy telefon a zavolala do DK Žďár nad Sázavou a zeptala se, jestli je šance koupit lístek na místě. Paní byla hrozně ochotná a nechala mi dva lupeny na pokladně a já si v šest vyzvedla *82*. Jela jsem s blondí a jelikož jsme měly čas, tak jsme zašly vedle do restauračky na jídlo *40*. O chvíli později si vedle ke stolu přišli najíst ladiči kytar kluků *40*. To byla docela legrace a za všechno může chat *1114* *3*. Jsem je viděla přicházet a měla jsem nutkání vstát a říct jim čáááu v domnění, že to jsou lidi z chatu, jen jsem si nevybavovala nicky *34* *3*. Bodeť by jo *85* *3*. No, tak takhle jsme začínaly *3*. Napapaný jsme se šly prodírat davem do sálu *66*. Šouráme se frontou a jeden mi natrhne vstupenku a druhej mi navlíkne náramek, třetí mi vlepí x letáků a u čtvrtý si beru bonbon od Český spořitelny *32* *3*. Chááá, sál otevřen a s blondí se řítíme dopředu *66*. Tradičně u zábradlí *66*. Lidí už bylo hafo a jen se čekalo, až začnou *845*. Měli půl hodiny zpoždění *305* (opět :D), no ale nevadí *18*. Na pódium přiklusalo takový mladý kuře, ehm Tomáš Klus *40*. Vůbec jsem nevěděla, kdo to je, ale jak začal zpívat, byl mi ten hlas hrozně povědomej *712*. No jo, druhá písnička prozdradila, že jde o nějakýho nováčka, kterýho jsem slyšela v rádiu *3*. Ale bylo to pěkný a už mám stažený album *85* *3*. Během jeho zpívání měl docela hustý hlášky, u kterýho jsme se s blondí docela smály *85* *3*.
Pak to přišlo *25* Chinaski *25* *100* *82* ...
Byla tma a začlo to! ... *75* Samice versus samci, no to je důvod k tanci ! *562* .. byla první písnička a nedalo se jenom stát, takže se publikum houpalo v rytmu *82*. Velikou radost mi udělali kluci se dvěma mega starýma písničkama, a to Radio Bubeneč a Analog *66* *25*. Maximálně mě překvapili *20*. Dokonce představili novou písničku z druhého dílu Autopohádek, který vyjdou za pár dní a už mám připravený penízky *18*. Snad každýmu ukápla ta slzička, když Michal řekl, že ta písnička je poslední kousek Pavla Grohmana *20* ..
Taky se musím pochlubit, že se na mě usmíval Petr Kužvart, a to docela dlouho, když viděl moji hlavu *85*. Prej jak to bylo osvětlený, tak to nešlo přehlídnout, říkala blondí *85* *3*. Já tam úplně rudá *85* *3*. Ale úžasný *85*.
Co se týče bubnování Davida Kolera, tak musím říct, že bylo znát, že hraje někdo jinej. Nebylo to špatný, ale nebylo to ono *20*. Hrozně do toho řezal a chvílema mi přišlo, že se kluci sem tam ztratili *7* *3*.

Chystám se i na koncert do Prahy *40*. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat s tím O. Petřinou :-)

*4220* Plováček *4652*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: