XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

BOINC systém

BOINC systém

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Distribuované výpočty věděckých projektů
Zapoj se do BOINC, zvol si Czech National Team a minitým XChat, a mimo pomoci při výzkumu tak získej i podrobné statistiky pro jednotlivé projekty i své počítače. Přizvi přátele a zlepši výkon Česka, týmu i minitýmu. Soupeř s nimi v rámci minitýmu, republiky i světa. Čím dřív začneš, tím větší náskok získáš.

Tým: Czech National Team - http://www.czechnationalteam.cz/
Minitým: XChat - http://ibs.wu.cz/cnt/

Představujeme BOINC v prezentaci, druhé i článku a pdf.

Podrobná instalace a připojení do projektů.

Jak se lze na BOINC připojit do národního týmu.

Jak na BOINC pod Linuxem. Návod pro začátečníky i pokročilé.

V distribuovaných výpočtech Česko boduje.

Návody na BOINC ve flashi.

Podrobné statistiky CNT, jeho členů, týmů i států.

Moderátoři: Georgo

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Ebisek Muž Ebisek ... 02.03.2015 06:09:28 ... (Strom/Strom)
Android
Je tomu pomerne nedavno, co se objevil oficialni Berkeley BOINC klient pro Android. Do te doby bylo mozno pouzivat pouze neoficialni aplikaci od Boinc Poland.

Tak jsem to trochu otestoval a zjistil jsem nekolik zajimavych veci.

+ Oproti neoficialnim verzim ma mnohem lepe vyresene pocitani se zhaslym displejem, ackoli to stale neni na 100%. Neoficialni klient dokazal naplno pocitat pouze se zaplym displejem, coz je hlavne u super amoled problem, protoze po mesici se zarivost displeje snizi o takovych 30% a pujdou na nem videt vypalene ikony, jako na starem CRT. A to neni domnenka, ale potvrzeny fakt.

+ Ackoli to jede na ARM procesorech, tak to z nich dokaze dostat dost slusny vykon. V porovnani se spotrebou, jake maji, je to neuveritelne. Predevsim tedy po vypocetni strance takovy mobil strci hrave do kapsy vsechny ty Raspberry pi.

- V klientovi chybi zasadni karty (informace) o stahovani jednotek. Pri ziskani prace se sice zobrazi v seznamu jednotek, ze se stahuji, ale nikde neni uvedeno, kolik dat, kolik % uz je stazeno a tak podobne.

- Klient na pozadi stahuje SILENE mnozstvi dat i kdyz nic nedela. Zjistil jsem to podle stavu baterky, ktera jela dolu, jakoby byla v poslednim tazeni. Az po case jsem si ve vyuziti dat v Androidu vsiml, ze denne klient nastahuje 20-30MB. Pravdopodobne nejake cekovani serveru. Samozrejme pokud to ma clovek nastavene aby to stahovalo i po mobilnich datech, tak mu ty neustale paketove prenosy na EGPRS nebo UMTS daji cocku ve spotrebe *14* A taky na FUPu. S ohledem a to, ze pri pocitani si vetsina projektu vystaci s prenosy do 100KB denne, je to mazec.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: