mracek123 ... 03.09.2026 22:55:41 ... (2262/2262)
url - chybne vkladani Hele, slo by udelat tlacitko pro vlozeni url? Vas JS kod funguje hur nez vsechny, co jsem kdy v js a php pouzil :) Ale, to je vedlejsi...
Napadlo mne, ze by problem slo resit jako zkracovac url. Vest si tabulku s url a do chatu davat zkracenou verzi treba xchat.cz/url?123, platnou 24h. Pripadne by zapis mohl obsahovat i datum, aby slo hned link zneplatnit bez overovani na serveru.
xchat.cz/url?2026-09-04-123 (datum-id v tabulce)
Soucasne by to slo pouzit pro overovani url, kdyz ji nekdo spamuje vickrat, vrati mu to stejne id, pripadne by slo tu jeho adresu hned presmerovat do null. Takze ani jiny nick by ji nemohl pouzit.
|
mracek123 ... 10.06.2025 10:38:05 ... (2261/2262)
chybne interpretovane odkazy Ve zpravickach pri psani na xchatu se chybne zobrazuji odkazy. Cele je to zpusobene hadam funkci, ktera to chybne parsuje, navklada tam doprostred mezery. A nejhorsi je, ze, ikdyz textove ten odkaz dopadne dobre, jakoze, pro uzivatele zobrazuje souvisly podztrzeny odkaz, ktery pak mysi oznacite, zkopirujete, tak pri rom kopirovani to tam vlozi mezery :) Jako, je to dost zklamani, odkazy jsou nepouzitelne. Neslo by je vkladat jako zvlast policko, tlacitko, poslat odkaz a tam vlozit url?
|
|
Schvalování smajlíků, notifikace pro vzkazy mobilním e-mailem Ahoj, objevil jsem po delší době dvě chyby:
1. Nechtěné potvrzení uplodovaného smajlíka:
• Use-case: Dám Nastavení smajlíků > Vložit smajlík > Vyberu soubor > Nahrát > Zobrazí se mi náhled > kliknu na odkaz „neukládat a vrátit se zpět“
• Aktuální výsledek: Smajlík se uloží do systému a odešle ke schválení, přestože jsem ho nepotvrdil.
• Očekávané chování: Odeslat a povrdit by se měl až po doplnění popisku a kliknutí na tlačítko „Nahrát“.
2. Notifikace do SMS:
• Use-case: V Nastavení služeb mám uvedený mobilní e-mail, do kterého mi chodí některé notifikace.
• Aktuální výsledek: Sledování uživatelů v poznámkách přes SMS v pohodě, schválení smajlíku v pohodě, když si mě chce někdo přidat mezi přátele, nepřijde mi nic.
• Očekávané chování: Notifikace by měly chodit pro všechny vzkazy, tedy i žádosti o přidání mezi přátele.
|
Re (3): Přihlášení přes mojeIDOdpověď na příspěvek od dCeRMaK ( cermak.daniel@gmail.com ) z 03.01.2025 01:00:46:
Tak už to jde :D Asi jak jsem zkoušel víckrát to párování tak teď jsem musel dát několikrát zrušit párování. Teď už to funguje. Jen možná kdyby to po přihlášení neházelo do Nastavení. https://www.xchat.cz/account/mojeid/
|
Re: Přihlášení přes mojeIDOdpověď na příspěvek od dCeRMaK ( cermak.daniel@gmail.com ) z 02.01.2025 14:35:13:
Ahoj,
to vypada na spatne formulovanou hlasku. Realne je to o tom, ze mas k nicku naparovany jiny mojeid ucet.
|
Přihlášení přes mojeIDAhoj, nefunguje přihlášení přes MojeID. V nastavení mám spárováno, ale když se chci přihlásit a a potvrdím autorizaci u MojeID jsem vyzván k zadání přihlášení na Xchatu pro údajné spárování a po zadání přihlašovacích údajů na Xchatu mi vyskočí chyba Použitý mojeID účet je již spárován s jiným nickem.
https://ctrlv.cz/nhS7
https://ctrlv.cz/ls5z
|
Re: Problém s hledáním ve fóruOdpověď na příspěvek od Dracek_m ( dracek_m@centrum.cz ) z 19.07.2024 15:30:31:
Musis si dat casovy filtr, nejak to omezit, cim kratsi doba tim lip
|
|
Problém s hledáním ve fóru Nemůžu vyhledat příspěvky svým původním nickem. Když dám hledat podle Mvek, dostanu zprávu, že dochází k aktualizaci dat. Ale na dracek_m mám výsledky, na hledání řetězce v příspěvku mám taky výsledky. Nick samozřejmě byl smazán.
|
Re: Všechny nicky modréOdpověď na příspěvek od gooryk ( gooryk.l@seznam.cz ) z 05.12.2023 03:46:49:
Tak tuto chybu jiz Gym opravil.
Mohl sem být Bohem *845*, jen mít ty správné rodiče.....*40*
|
|