XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Kluci S/M

Kluci S/M

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
*370**1310*Pouze pro mužské příznivce*90**1257* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž absoluth86 (juraj.ricany@gmail.com) ... 08.03.2007 15:24:24 ... (Strom/Strom)
Adminove
Ano..i tady se nachazeji lide keri semajiporad duvod vozit po lidech a skryvat se za masku admina. Inu neni divu ze to tady taky tak vypada. Aneb skryvejtre si svoje komplexy niekde jinde. Pokdu nejste ochoctni tolerovat nazory a prava jinych jdete pryc, nebo lib nelezte sem vubec. Vse co totiz delate je jenom ubohe omezovani lidi. Ale kdo holt nemuze jinak vybiji se tady tim zpusobem . Kazdopadne. jsou to asi lidi trpici nedostatkem zdraveho rozumu , nebo schopnosti tolerance.
Pokud bych snad mel byt konkretni .. Mark7 bysemel pro zacatek nad sebou zamyslet ...


joo a taky se to tyka nicku zavina.cz kterej nejdriv lidem zacne nadavat akdyz mu na to podobne azreagujou je vyhodi, nebo jeste lip vyhodi 16 leteho kluka z mistnosti a jeho obhajoba je ze byl nezletilej pricemz vpopisu mistnosti jasne stoji 15+!!!!
taakovy lidi tady nemaj co delat !!!
jo a co se zavinace tyce.. jakje tady z jehoprispevku videt je toarogantni, namyslena sebecka a egoisticka buzna neschopna kompromisu, nebo sebemensi davky lidske tolerance coz mu ubira na jeho charakteru dosti valnou davku lidskosti a inteligence.
Da se rict ze takovehle lidi nesnasim stejnejakoon mozna holky.... ovsemje toleruju protoze pokud bycbh to nedelal sedel bych natvrdo na dozivoti .... bohuzel jetolerovat musim ... a to same VYZADUJU od lidi jemu podobnym aby se to laskave naucili nebo sepro dobro lidstva sli co nejrychleji popravit !
Dekuju :) AMEN :D
guest Muž Kamenon (skartiges@seznam.cz) ... 17.05.2007 14:41:17 ... (Strom/Strom)
Re: Adminove
Odpověď na příspěvek od absoluth86 ( mailto:juraj.ricany@gmail.com ) z 08.03.2007 15:24:24:
Četl jsem ty tvé práskací screeny , kdybys tam radši dal svoje fotky chlape bylo by to rozhodně příjemnější. Ten kdo si je přečte si musí o tobě myslet , že si jen bezvýznamný práskač !!! Jako malý dítě biješ pěstí o stůl, když se mu něco nelíbí ... měl by ses stydět za tvé chování včetně těch screenů, které tak krásně vystavuješ . Měl by ses hlavně zamyslet, jaký to vrhá na tebe pohled především.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: