XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova

 

Komouš výchova

Komouš výchova

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
*141*přišel čas, kdy se množí žabáci *4642* *4643* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

AtakaModrá hvězdička Muž Ataka ... 12.11.2019 14:51:20 ... (Strom/Strom)
výhružek se nezaleknem
Nedá se nic dělat, musím bohužel znovu reagovat.
Co je tak špatného na tom, že si někdo dělá x nicků, každý den jiný? Prostě se mu jeden den nick líbí, druhý den už ne, tak jde a založí si nový. Pokud nedělá bordel v místnosti a nesundá ho admin, popřípadně mu nedá blok i na IP, tak je to každého uživatele právo mít x různých nicků v různém tvaru, pokud svým názvem neporušují pravidla xchatu nebo zákonů ČR. Já si klidně taky mohu založit desítky nicků a nikdo si toho třeba ani nevšimne. A věřte, že mám x nicků, některé už i přes 10 let a doposud si nikdo nestěžoval, že bych byl multinick, prudič atd. To jen jeden otravný bývalý uživatel xchatu musí kolem sebe stále kopat nohama a něco se mu nelíbí.
Navíc - pokud už zde jako uživatel není, jak stále tvrdí (nechal se komplet smazat) tak proč na ten xchat pořád chodí a čmuchá drby, pomluvy a špínu? To že tady není, a někdo si náhodou možná udělal nick s jeho jménem (které já ani neznám, tudíš nemohu zasáhnout proti danému uživateli s tímto nickem) mu musí být vlastně jedno, protože ostatním, 99,9 % uživatelům na celém xchatu to je úplně u prdele.
Hm, kyberšikana. Co si asi tak pod tímto pojmem můžeme představovat? Copak já nebo někdo jiný z mé místnosti mu trvale a neustále píše zprávy na jeho email, FB, whatsapp s nějakými výhružkami atd? Tak at ukáže screen, jak mu spamujeme schránku. Pořád má jen samé screeny, tak at něco vytáhne z kapsy.
Stalking - nechávám ho někým sledovat? Píšu mu po nocích sms, jak bez něj nemůžu být? Sleduju ho jak jde do krámu, s kým se schází atd? Myslím že ne.
A jestli se chce tento pomatený panáček semnou soudit, klidně může. Opravdu se těším na to, až dostanu klepeta, odvedou mě do vazební věznice, budou mě vyslýchat, dělat různé odběry a výtěry ze všech tělesných otvorů.
Protože jenom kvůli tomu, že si někdo založí nick se jménem někoho jiného, o kterým třeba ani nemá tucha že existuje, je úplná blbost něco řešit. Kdyby ten někdo vůbec nelezl ani jako guest na xchat a hleděl si svého, tak časem na něj všichni zapomenou a skončí v propadlišti a hlavně na smetišti dějin virtuálního světa, který ve finále nikoho stejně nezajímá.
A výkřiky že někdo mi tohlencto a tamto - prosím vás, toho je i plný FB a nikdo z policie se tím nebude zabývat.
Xchat je o zábavě; umět si udělat srandu sám ze sebe samého je umění, tento člověk co si jen na svém bloku stěžuje je jasným případem že v reálném životě nemá co na práci, možná není ani oblíbený v reálu, kdo ví, neznám ho, tak nebudu soudit.
Ze mě když si někdo utahuje na xchatu, tak nad tím mávnu jen rukou, je to virtuální svět, který nezná emoce, tak jak mi to kdysi psala Opifka.
Stačí se jen z toho vyspat. Někomu by asi nepomohl ani stoletý spánek...... *3*

SS Ataka *2676*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: