XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Věkový rozdíl

Věkový rozdíl

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Lovit se dá v každém věku*88* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž SLaHy (slahys@gmail.com) ... 15.05.2019 10:40:11 ... (Strom/Strom)
Nadpis není potřeba.
Ahoj,
dovolte mi napsat pár řádků, které se týkají nejen místnosti Věkový rozdíl. Možná by se daly zobecnit na jakoukoliv mísnost na Xchatu.

Konkrétně Věkový rozdíl si za roky existence prošel vývojem a k mému potěšení na Xchatu stále je. Dokonce je jednou z nejnavštěvovanějších místností se stálou komunitou. V místnosti se vystřídala spousta stálých uživatelů i stálých správců. Z mého osobního pohledu došlo k určité deformaci funkce právě "STÁLÉHO SPRÁVCE". Tady se odkážu na konkrétní nápovědu Xchatu: https://www.xchat.cz/help/index.php?root=90#help_431 .

Ve zkratce, stálí správci jsou běžní uživatelé, jen s právy správce, kdykoliv jsou v místnosti. Vždy jsem k této funkci přistupoval tak, že by mě nikdo neměl brát jako "něco víc". Do místnosti chci chodit, protože jsou tam lidi, se kterými si rád povídám. To je podstata X"chatu", povídat si, bavit se, nacházet nové přátele. S funkcí stálého správce nakládat zodpovědně, pomoci nováčkům, zasáhnout v případě ataků, či spamerů. Ale všichni stálí správci jsou jen lidi. Máme nálady, někdy dobré, jindy horší. (Já když je mám horší tak na Xchat raději nechodím). Co je však hlavní, nikdy nemůžeme být úplně nestranní. Jednoduše z toho důvodu, že v místnosti trávíme hodně času a každý jsme jiný. Stejně jako v životě, i na Xchatu si člověk rozumí s někým více, s jiným méně a podle toho k němu přistupuje.

Přál bych si, aby do Věkového rozdílu chodili všichni rádi, já v něm každého rád uvidím. Co bych si nepřál, jsou různé praktiky, které patří do minulého režimu a objevily se i tady. Tajné špehování, donášení, udávání, skrýnování a podobně. Jen hledání důvodů k tomu někomu uškodit, nebo jej nechat potrestat. Teď už žijeme v jiné době, ve svobodné době. Každý může přjít a každý může odejít.

Ale pokud už opravdu vznikne situace, kdy se někdo ze stálých návštěvníků bude cítit opakovaně poškozován, či nedejbože šikanován, ať svou stížnost připraví a odešle. Jenom ne stálým správcům, ale někomu z administrátorů. Protože tyto situace by měl prověřovat, rozsoudit a udělit trest jen někdo, kdo je na 100% neovlivněný denním pobytem v místnosti.

Doufám, že všem dává smysl mého příspěvku.

Závěrem: Berme Xchat jako odreagování , virtuální zábavu, kam můžeme uniknout od starostí reálného života a nechme je venku. Protože místnost neutvářejí stálí správci, místnost utvářejí její návštěvníci. Tak tvořme něco hezkého. *18*

SLaHy
guest Muž Godot ... 12.05.2020 22:26:14 ... (Strom/Strom)
Re: Nadpis není potřeba.
Odpověď na příspěvek od SLaHy ( slahys@gmail.com ) z 15.05.2019 10:40:11:
Stručně řečeno, Xchat - dobrý sluha, zlý pán.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: