XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Věkový rozdíl

Věkový rozdíl

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Lovit se dá v každém věku*88* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Ebisek Muž Ebisek ... 16.05.2013 16:11:29 ... (Strom/Strom)
SS
Při volbě stálého správce místnosti EMO se vyjádřili na moji kandidaturu také dva stálí správci jiných místností, tudíš cítím občanskou povinnost... a tak dále... a tak dále...

Jako stálý správce věřím v to, že kolegyně Liška je velmi schopná správkyně a je schopna objektivně posoudit, který z kandidátů na stálého správce bude mít na místnost nejlepší vliv a který bude nejlépe odvádět svou práci. Vyjadřuju tedy souhlas s tím, že by anketa mohla mít své opodstatnění v podobě uživatelského hlasování pro lepší představu o možných kandidátech a jejich oblíbenosti, nicméně by současná stálá správkyně měla mít poslední slovo v otázkách rozšiřování kolonie SS místnosti.

Toto formální vyjádření zde píšu na základě politování, kdy za mnou přišla do EMA Emericana-girl aby mi vyčetla, že jsem se jako prezident Xchatu jasně nevyjádřil k tématu volby, ale místo toho zkritizoval etický kodex mého dlouholetého přítele z kategorie Láska, vztahy a sex, jehož příspěvky jsou podobně jako mayské tabulky, raženy v kameni a zůstanou zde jako trvalé memento jeho názorů na ženy.

Mé zkušenosti jsou sice štíhlé jako Eliška Bučková, nicméně si myslím, že by SS neměl být někdo cholerický, kdo mi za trest za reakci na cimicanda přijde vytapetovat sklo tím, že to je její fórum, že romantik chodí do věkového rozdílu a já ne, že jsme v EMU a já jsem prý magor *3*

Jak jsem již řekl v úvodu, nejsem magor, ale prezident Xchatu *3* Reputaci jsem si snad napravil teď, když jsem se skutečně k tématu vyjádřil.

Byl jsem ještě požádán Americanou před tím, než opustila mou místnost, abych tady napsal, že by byla hrozná ss :)))))) (těch závorek do smajlíku si přála skutečně 6)



S přáním urostlých mladých zajíčků,
prezident Xchatu
-Ebisek *1640*
guest Muž liska-E (liskaElis@seznam.cz) ... 16.05.2013 17:43:30 ... (Strom/Strom)
Re: SS
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 16.05.2013 16:11:29:

Počkej, ona fakt použila výrazy jako je "etický", "kodex" a "memento"? *3* Nechtěj, abych tomu věřila *1*
Ebisek Muž Ebisek ... 16.05.2013 19:08:50 ... (Strom/Strom)
Re (2): SS
Odpověď na příspěvek od liska-E ( mailto:liskaElis@seznam.cz ) z 16.05.2013 17:43:30:

Ne, to byla má reakce *3*
Americana-girl Žena Americana-girl ... 16.05.2013 21:53:19 ... (Strom/Strom)
Re (3): SS
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 16.05.2013 19:08:50: brát vážně reakci někoho, kdo je v místnosti celej den sám, ale tvrdí, že tam sám není, že tam s ním jsou andělé, mi přijde přinejmenšim ujeté....
Ebisek Muž Ebisek ... 16.05.2013 22:38:14 ... (Strom/Strom)
Re (4): SS
Odpověď na příspěvek od Americana-girl z 16.05.2013 21:53:19:

Mi přišlo ujeté, když jsi mě přišla proškolit jako malé dítě o tom, že ty jsi tady pánem ikdyž stálým správcem asi nebudeš. Dokonce jsi to brala tak vášnivě, že sis vzala i svědkyni od vás z místnosti *3* A jak ses rozjela, fíííha.

Nevěděl jsem jestli se tomu mám smát a nebo plakat, řekl jsem si přecejen že jsem už velký kluk a velcí kluci nepláčou, tak jsem to bral v pohodě a raději se tomu smál. Trochu mě zarazilo, když jsem pak šel pro kafe do kuchyně a díval jsem se na kalendář, kde bylo 16. května, nikoli 1. dubna.

Co jiné jsem ti asi měl odpovědět na to, že místnost je prázdná a tím pádem nevadí když si na mě dáš záležet na celém skle room. Kdyby ta místnost nebyla v hudebních stylech ale v sexu, zvažoval bych něco ve smyslu "Ano má paní, já subík Ebík, poslušný sluha se již nikdy neopovážím vyjádřit na tématiku výběru stálého správce jiné místnosti. A nyní prosím ze mě servěte košili a bičujte mě, bičujte mě za mou troufalost vůči mé paní."
Americana-girl Žena Americana-girl ... 16.05.2013 22:45:45 ... (Strom/Strom)
Re (5): SS
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 16.05.2013 22:38:14:
1) nikoho jsem školit nešla, normálně a slušně jsem se tě zeptala... tys pak začal psát nějaký sáhodlouhý souvětí, který se vůbec netýkali toho o čem byla řeč *1*
2) o tom že já jsem tady pánem (nevim kde přesně myslíš) jsem taky neřekla ani písmenko
3) afrimona po tom co zjistila, že jsem v Emu, tak tam šla taky, samovolně, bez mého nabádání
4) ujasni si, co to je tapeta

Konec hlášení

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: