XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bezva flirtík

Bezva flirtík

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Flirt je akvarel lásky *18* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

kLeNoT_mEZi_mUziModrá hvězdička Muž kLeNoT_mEZi_mUzi (email.synteticky@vnejsi.rychleschnouci) ... 13.03.2016 23:18:12 ... (Strom/Strom)
Rasizmus na Xchatu. Co na to team?
Podivné věci se dějí v posledních měsících v Bezva Flirtíku. Zdejší stálý správce fistr-1 je rasista a extremní nacionalista a se svou partou kamarádů z mokré čtvrti Ejogo a Trash zde neustále šíří nenávist a vyvolávají urputné hádky o tom, že uprchlíci patřej do plynu a podobně. Když jim pak dojdou argumenty, tak vyhazují lidi bezdůvodně. Stalo se to již nesčetněkrát, takže nejde (bohužel) o ojedinělý exces. SS pak taky vyhozené bez výjimky okamžitě dává do klíčů, a když vyhazoval Ejogo tak ho zarytě kryje.

http://rokle.unas.cz/xchat/160312-235...vyhodil-CryBaby.html
http://rokle.unas.cz/xchat/160313-002...rnaL.DepressioN.html
http://rokle.unas.cz/xchat/160313-Ete...zite-zaklicovana.png

Své jednání obhajují jednoduše tím, že (cituji): "mají špatné názory!". Ponechme teď stranou jakákoli dilemata o "správnosti" rasistických názorů a "špatnosti" humánních názorů. Faktem ale je, že ti vyhození neporušují ani pravidla základní lidské slušnosti, ani pravidla Xchatu a už vůbec ne zákony ČR, což ovšem nelze říci o nazi-gruppe fistr + Trash + Ejogo.

Zajímalo by mne, co na jednání fistra řekne tým adminů a jaké následky vyvodí z jeho arogance a rozdmýchávání rasizmu, čehož jsme svědky dnes a denně. Takovýmto labilním entitám totiž moc do rukou nepatří.
first-1. Muž first-1. ... 14.03.2016 08:19:48 ... (Strom/Strom)
Re: Rasizmus na Xchatu. Co na to team?
Odpověď na příspěvek od kLeNoT_mEZi_mUzi ( mailto:email.synteticky@vnejsi.rychleschnouci ) z 13.03.2016 23:18:12:

Ano mám doma sbírku zbraní a českých vlajek pro půlku batalionu *3*, já prostě jen nemám rád lidi jejichž jedinej názor je myšlenka, ale žádná fakta. Ty lidi se tam furt hádají o něčem co stejně nevyřeší, a já se přidám , protože prostě tady nechci lidi, jejichž vůdci si myslí, že země se neotáčí a slunce obíhá okolo ní, a podobný hovadiny... A to že někdo ne porušuje zákony to je docela diskutabilní, protože tím že někdo podporuje velký pohyb skupin lidí jiné národnosti, říká se jim ilegální imigranti, protože nezažádali o azil... Ano ILEGÁLNÍ to znamená že porušují zákon... Někde jsem k tomu dokonce četl, že by se to dalo považovat za velezradu, bohužel penízky se sypou a jen málo lidí, kteří s tím mohou něco dělat si k tomu stoupne čelem...

EDIT:

No, tak jsem doma na kompu, a řeknu ti k tomu tohle, fejka, kterej flejmuje tam nechci, nebude tam vyvolávat hádky, bohužel nevím kdo s tím začíná, vždycky když tam přijdu, když už něco probíhá, ale abych ti udělal radost, budu kopat klidně za jakejkoliv náznak hádky, mezi zastáncem a odpůrcem týhle otázky, jenže to by jsi to občas schytal taky že Koukám na tebe *18*.

Jo a chci vidět, kde jsem psal, že uprchlíci patří do plynu, a podobně? A z čeho Usuzuješ, že jsem rasista? No každopádně mě velice mrzí, že dle mých předchozích zkušeností, se nedočkám nějaké odpovědi, natož nějaké relevantní, jistě bych se toho spoustu dozvěděl. Usmívající se *6*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: