XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 23.05.2019 18:48:35 ... (Strom/Strom)
Z receptů naposledy vyzkoušeno:
.
Jarní závitky v rýžovém papíru ( https://recepty.vareni.cz/jarni-zavitky-v-ryzovem-papiru/ )

Ve špajzu jsem taky objevil rýžové placky právě na toto. Měl jsem obavy ze smotávání, ale na internetu jsem objevil vyčerpávající návod ( https://www.wikihow.cz/Jak-zabalit-jarn%C3%AD-z%C3%A1vitky ). Ani jsem je nemusel slepovat rozšlehaným vajíčkem, namočenej rýžovej papír držel přirozeně. Ale opět jsem udělal chybu, že jsem se neřídil přesně podle návodu - místo abych je po osmažení jen osušil, vrstvil jsem je na papírové utěrky. Samozřejmě, že se mi na ně přilepily (najmě, když jsem je v míse ještě přikrýval, aby mi nevychladly).

Zase se mi nezdály poměry: zelí a maso 1:1 a k tomu ještě rýže a mrkve? Zeleniny jsem dal méně s tím, že si zbytek vezmu jako salát, ale nakonec jsem dělal jen čistě zeleninové závitky. A maso jsem předtím osmahnul, to se mi nechtělo dávat do závitků syrový.

Opět - mnohem lepší než kupované, a to i polotovary. Byť ne tak křupavé. Přes všechnu snahu ale taky umaštěné, což se snažím omezovat. Zvláště když závitky do mě popadaly raz dva. *40**3*
.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: