XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 13.01.2018 19:11:05 ... (Strom/Strom)
S I. kolem prezidentských voleb...
.
...za mě spokojenost. Ne úplná, Marku Hilšerovi jsem přál přece jen víc než 9%. Ale jsem zároveň rád, že jsme mu hodil hlas a neodešel s ještě horším výsledkem.

Taky je pravda, že jsem dlouho trnul, když to Miloši Zemanovi na začátku hned povyskočilo nad 40%, ale ještě že tu máme městské "elitáře", "Pražskou kavárnu" a ekonomické migranty. *14*

Migrantů sice nebude tolik, ale je výmluvné, že u nich Zemana nepřeválcoval jen Jiří Drahoš, ale ještě další 3 kandidáti.

V II. kole budu samozřejmě hlasovat pro Drahoše bez ohledu na to, že když už Zeman připomněl, že si oproti minule polepšil (co na tom, že proti někomu, koho prakticky nikdo nezná), je možné, že pokud těsný výsledek II. kola z r. 2013 kopíroval těsný výsledek I. kola, tak Zeman může vyhrát i teď, a to ještě s náskokem.

Všímám si taky toho, že Zeman zároveň obrátil a žene se do kampaně i do debat, ale Andreji Babišovi voliči odpustili horší věci.

I tak by si ale Zeman měl dávat větší pozor na to, že lidem připomíná, že ani minule neprošel v I. kole a že ho pořád více než polovina "národa" za prezidenta nechce.

Možná, že mu to dochází, ale pohrdá naší inteligencí, koneckonců jak jinak by si mohl myslet, že mu uvěříme, že "je pořád mladý a silný", když při mluvení není schopen udržet hlavu zpříma a z místnosti musí odejít opřený o manželku a bodyguarda?

Když budu zlý, tak jen pokrčím rameny, ať si na Hradě zůstane, při tom, jak zchátral za uplynulých 5 let, není moc pravděpodobné, že se nesloží, ba se ani nemusí dožít konce 2. mandátu. Je to necitlivé a - jak se dnes říká - ageistické, ale nejde o to, že každého jednou dožene věk, ale že Zemana dohnal nezdravý životní styl, který se trapně pokoušel omlouvat, a je příkladem člověka odchovaného v sociálním státě: nemusel se o sebe starat, protože pokud by potřeboval nějakou nákladnou zdravotní péči nebo skončil v invalidním důchodu, nebude to platit jen ze své kapsy, ale složíme se mu na to všichni. *369*

Navíc, když se vidí v Donaldu Trumpovi, všiml si toho, že je jen o 2 roky mladší? *40*
.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: