XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 28.05.2017 03:11:53 ... (Strom/Strom)
Ještě žiju... bohužel. :)))
.
I když jsem - aby to do sebe hezky zapadlo - k smrti unavenej a o volnu se mi nechce ani aktivně bavit, tedy že si něco přečtu či zkouknu a napíšu o tom.

Horší je, že kvůli tomu zanedbávám i kurz angličtiny. Původně jsem si myslel, že bude bohatě stačit, abych se učil cestou do práce (když mi ostatně zabere tolik času), ev. pak přímo při rutinní a manuální práci, ale furt musím řešit nějaké problémy, které mi buď nepřísluší (nadřízení se/to flákaj), nebo vychází z absurdní situace, kdy jsem lidem celej nesympatickej, ale zároveň mě nechtěj přestat řešit, ba je sere, že s něma nechci (zbytečně) komunikovat.

Vyšel jsem totiž z toho, že pokud jsem měl konflikty v práci předtím a dokonce i virtuálně, čistě objektivně musí být problém ve mně a nejlepší řešení je podobné tomuto tady - omezit komunikaci na minimum a tvářit se, jako že tam nejsem. Jenže jsem zároveň nápadnej, takže ti, co jsou skutečně nenápadní, ale jinak daleko laskavější, duchaplnější, chytřejší a vůbec celkově zajímavější, musí poslouchat, jak je problém, že vůbec nemluví támhleten nafoukanej blb. *40**3*

Subjektivně si samozřejmě myslím, že jsem byl a pořád jsem v právu a i když mě dokonce napadlo, že se na vyhrocení situace podílím třeba malým nadhledem, nemůžu přece nechat nějaké zastydlé puberťáky, aby si mysleli, že když stojím na okraji, tak jsem bezbranný a snadnější cíl pokrytecký buzerace. Tohle jsem nedovolil ani na základní škole, a to jsem tehdy byl v mnohem větší fyzické nevýhodě.

Hlavní iniciátor se může ve střízlivějších chvílích smutně koukat, že tohle nechtěl a abych s ním konečně soustavněji komunikoval, ale ani na to přistoupit nemůžu. Tohle se prostě nedělá, být fér není nic složitého a je to zadarmo.

Dokonce mě napadlo, že to může být forma perverzní přitažlivosti (vizte teorie, že největší homofóbové jsou skrytí homosexuálové) podle toho, že kdykoli mu oponuju, dřív nebo později úplně bez souvislosti přejde na sexuální témata, ale to bych musel bejt fakt úchyl, abych na někoho takového bral.

Může se zdát, že tou nápadností myslím vykroucenost, ale (zatím) nedošlo na žádné skryté ani otevřené narážky. Ani ty politicky korektní! *66**3*

Jen jsem se chtěl vyhnout slovu "atraktivní", protože i když vím, že nevypadám zle, už jsem si všiml, že se na mně podepisuje věk i nevhodná strava. Navíc i takhle povrchně jsou tam mraky hezčích a mladších lidí. *14*
.
Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 29.05.2017 05:41:03 ... (Strom/Strom)
Re: Tak jsem si vylil srdéčko. :)))
.
A víte, že to pomohlo? Zase jsem se dostal na úroveň pobavené nasranosti místo prosté nasranosti. Jeden z té povedené partičky totiž nakonec překročil hranici a já musel dát zlými pohledy dostatečně najevo, že takhle už ne, i kdybych riskoval hrocení situace, zvláště když to od něj ani nebylo úmyslné. Ale neomluvil se a ještě z toho měl náramnou švandu a běžel se pochlubit kumpánům, takže jsem musel vysílat mráz, až jsem trefil lidi, u kterých jsem to ani neměl v úmyslu.

Navíc toho dříve zmíněného "iniciátora" považuju i přes chlapskej obal za hysterku, co snadno podléhá pracovnímu stresu, bylo by tedy nepříjemné, abych příležitostně sám vybouchnul.

Posledně se totiž na mě obořil kvůli tomu, že nevypadnu ze svého rytmu, ani když jsou prostoje. A jak jsem rychlej a víc toho udělám, míň zbude na ostatní (čímž myslel jen sám sebe). Tedy že já splním normy, zatímco ostatní (on) ne. A pak byl ještě nasranější, protože jsem projevil pevnější nervy a chladnější hlavu, když jsem s klidem předával práci a prokázal, že on sám by na něco takového koule neměl. Koneckonců za plnění norem dostáváme pouze nepeněžní bonusy, skutečné peníze až podle výkonu celé haly, tudíž je jedno, kdo tu práci udělá.

Sešlo se to s jiným problémem - mám dojem, že manažeři jsou buď líní zohledňovat ve výkonnosti prostoje, které naše oddělení nemůže ovlivnit, nebo je jim to jedno. To taky není fér a pokud nás nad přehledem výkonnosti straší, že není problém dát někomu výpověď, pro mě zase není problém ji přijmout. (Sice bych se ohradil kvůli důvodu, abych neměl špatný pracovní posudek, ale myslím, že by bylo i v jejich zájmu, aby ty námitky nečetli budoucí zaměstnavatelé.)

Mimochodem, před přímými narážkami na moji sexuální orientaci mě možná chrání i fyzická výkonnost, protože zmíněný "chlapák" a ostatní jemu podobní někde vzadu tuší, že označit mě za buznu by znamenalo, že by se museli přetrhnout, abych je pořád ostudně nepřekonával. *66**3*

Ještě k té vykroucenosti: nejsem ani bůhvíjak mužnej, jsem na té hranici, kdy maj někteří chlapi (ti, co o tom maj potřebu přemejšlet) podezření, ale zároveň na mě i berou některé holky (což není úplně příjemný). To podezření je ale založený jen na stereotypu, já na ně nevrhám vlahé pohledy, neprohlížím si je na hajzlu, ani je nepoplácávám po prdeli.

Zaujala mě jiná věc - zvláště, když jsem v seriálu Skam slyšel hlášku, proč "si gayové myslí, že všichni chlapi jsou teplí" - všiml jsem si, že se nemálo metroušů na mě kouká až se zájmem, nejlépe zpoza ramene svý holky. To se musím ovládat, abych se nedíval pohrdavě já na ně.

Jeden se mě dokonce dlouhými a významnými pohledy asi snaží uvést do rozpaků. Zašel až ak daleko, že mě fixoval pohledy na hajzlu. Přitom moje jediná myšlenka byla - To snad ne! To jsme někde v buzinci, nebo co? *40**3*
.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: