XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Těžké dětství

Těžké dětství

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Měli jsme těžké dětství a jak zdolávat následky.
Měli jsem těžké dětství a musíme nějak zdolávat následky. Není to lehké. Jsme nejistí, úzkostní, depresivní, nesebevědomí, nedůvěřiví. Ale musíme bojovat.

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž i.m.so.lovely ... 15.10.2013 00:02:56 ... (Strom/Strom)
...
Mám pocit, že to někde řeším pořád, takže stručně:

sebevražda otce v raném věku, neoblíbenost až z některých stran přecházejících v šikanu v kolektivu, dokonce i od cizích lidí (na táboře, vadilo jim vše - mé copy, mé dýchání, za smrt otce se mi posmívali, prej by to udělali taky, mít děcko, jako jsem já). Byla jsem snadný terč, asi jsem se prostě nechala, vždy jsem byla trošku jiná od ostatních a jednu dobu jsem kopala kolem sebe za to, že mě kolektiv nebere, přestože jsem jim předtím nic neudělala.
Pak ta krátká epizodka, kdy se matka rozešla s posledním přítelem, mydlila mě, pila, pořád doma fňukala a nadávala mi, na což si podle svých slov nevzpomíná.

Jsem naprosto zlomená, ale makám na sobě, v osmnácti jsem si našla prvního přítele a teď jsem se svým životem poměrně spokojená. Učím se odpouštět a snažím se být dobrým člověkem, na VŠ mám poměrně dost spřízněných duší. Nejhorší je to na podzim.
guest Muž Pgir6 (DJR.GBD@sezbam.cz) ... 12.04.2016 09:46:44 ... (Strom/Strom)
Re: ...
Odpověď na příspěvek od i.m.so.lovely z 15.10.2013 00:02:56:
Ahoj, já mám taky hrozné dětství. Je mi 13. Žiju jen s mámou, se sestrou a s mladším bráchou. Sestra je na mě hrozně zlá. Nadává mi fakt hrozně: že jsem mrd*a, pí*a, že jsem ošklivá a ani make-up mi nepomůže, že jsem adoptovaná a že jsem nějaká číňanka kvůli tomu že mám malé oči(to že jsem číňanka mi říká asi nejčastěji), že jsem malá a tlustá a takové věci..
Hodně mi zničila sebevědomí a psychické zdraví. Vždy když jsem ráno v koupelně a jdu si vyčistit zuby, je tam a maluje se. Pak třeba stačí, abych si vypláchla pusu, vyplivla vodu a na ní pár kapek spadne a už hned zase začne nadávat a taky mě mlátí. Rozbila mi pudr(ano používám) a vždycky jí to u mámy projde. Já pak pořád brečím, protože se bojím a ty nadávky mě bolí. Přesně tohle se dneska stalo.
Stále doufám, že se to zlepší a odstěhuju se k tátovy, ale to mi máma nedovolí.
Když třeba začnu o tom, že bych chtěla studovat v Americe, hned sestra začne mluvit o tom, že ne, že mě na škole budou šikanovat, že neumím anglicky a že si tam neporadím a že se z toho po*eru. Pořád mi shazuje, o čem sním nebo co se mi líbí.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: