XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Chyby XChatu

 

Chyby XChatu

Chyby XChatu

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
forum o chybach Xchatu
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Forum ... 20.09.2007 18:40:38 ... (Strom/Strom)
Zodpovězené dotazy, nápady a připomínky
● 14:13:04 S.a.H.a.R.a: http://fotoalba.cz/fotky/69086 - Otevře se mi na skle homepage místo odkazu. // Mně to funguje.
● V místnosti mám pod oblíbenejma smajlíkama bílou čáru // U jakého vzhledu? Šel by udělat screenshot?
● dále refresh. krásné, jak se mi to dole na liště odpočítává, ale když dojde na 0, nestane se nic, protože se celý chat kousne. připadá vám to normální? mi teda ne. // Co to znamená "kousne"? Stále problém přetrvává?
● Hej jako je možný že kwůli tomu extra nowýmu vzhledu nemůžu na místnost kde je víc lidí pac se me to hend sekne ??? jako nejsem jedina*8* A jak se mam dostat na profil uziwatele kdyz se me tam obevi jen jeho fotka ?? :D // Na řešení se pracuje. Jinak co to znamená "sekne"?
● Mám jen ten pocit, nebo si v nastavení nemůžu přidat pár místností? Nechybí mi tam nějaké? Zkoušel jsme tam přidat Báječný sex a Filmy a seriály ale oni nikde. *105* (cca před 30 min). // Šlo o dočasnou chybu při exportu v databázi, vše je již opraveno.
● System->mArTaN3k: *1310* mArTaN3k vstoupil do ................. Co třeba tam udělat "System->mArTaN3k: *391* *1310* mArTaN3k vstoupil do ................." // Zbytečný údaj.
● Mám jen jednoho nápada: v místnosti změnit název záložky "Nastavit" na "Nastavení" *18* Možná by to bylo lepší *148* // Počet znaků v ● záložce má nejspíš svůj důvod, kam bys tam pak nacpal správce?! :-)
● okolo času Nemluvil jsi:XX:XX je bílý rámeček , vypadá to trochu divně v černý liště*2* // To je tam schválně pro hodináře, aby jim to trklo do očí a nezapomněli včas napsat lomítko. :-)
● Mela sem skin " HOKEJ" bo ho mam radsi, ale nelibila se mi ta obalka uprostred obrazovky*712* ale to je fuk, myslim si, ze ten Carbon nemel byt hned jak nekdo vleze do roomu.*105* // Je třeba vymazat cachce prohlížeče. ;) Návod najdeš tady.
● Do toho panelu, kde jsou televize dát i rádia, ať to je nějak u se. // Rádia máš vpravo dole, to se teď předělávat určitě nebude.
● No, vzhledem k tomu, že odstranit si někoho, kdo si mě dal do přátel by byl asi trochu prekérec, možná by šlo, aby byla možnost nezobrazovat některé nicky, sice asi kousek komplikovanější, ale aspoň by to fungovalo líp...Zkuste se nad tím někdo zamyslet. // Ne, nespočetkrát zamítáno.
● půjde si přenastavit barvu písma pomocí skriptů ve stylish? třeba černá barva na černym pozadí...? Staré scripty to asi lecke rozhodé, ale zkus #link [ http://forum.xchat.centrum.cz/forum/t...amp;id_topic=1299494,tohle] pro úpravu Carbon vyhledu.
● Zdravím, když vstoupím do místnosti tak se mi nezobrazí sklo co kdo napíše, jen je tam napsáno: Nahrávám..
mužu čekat jak dlouho chci a stále nic Zřejmě používáš starší verzi prohlížeče Internet Explorer (5 a nižší), aktualizuj na novější nebo použij jiný prohlížeč, třeba http://redir.xchat.cz/?url=http%3A%2F...czilla.cz.%3C%2Fb%3E">http://firefox.czilla.cz.
● Pokud vyplním formulář návrhu nového fora a odešlu ke schválení, tak svůj návrh už nemůžu vzít zpět a vymazat. Schvalující admin se tím musí zcela zbytečně zabývat.
Nebylo by možné dát autorovi pravomoc smazat svůj návrh kdykoliv před schválením? Máš možnost požádat administrátorku mict_ik o smazání. ;)
● Čumte na ten čas http://wenca2.ic.cz/xchat.png // Nějak se to poto. *3*
● Když v oranžový liště kliknu na fotoalba http://martan777.ic.cz/xchat/chyby/fotoalba.jpg , tak tam skočí hlavní stránka fotoalb , co třeba udělat , aby ta skočila hlavní stránka mých fotek??* // Když je to hlavní lišta, tak to logicky skočí na hlavní stránku.
● Kdyz jdu na stranku "profily" do okynka si napisu jakykoliv nick, dam hledej - neukaze se mi ani, ze uzivatel nebyl nazelen // O tom se už ví, díky.
● jsem přihlášená,ale vubec jse nemužu dostat do místnosti.Tyhle vaše inovace jsou na....poradte,co mám udělat,jak jse dostat do místnosti.Dík. // Jak se konkrétně projevuje to, že se nemůžeš dostat do místnosti? Píše to nějakou chybu? Co to dělá? Tohle je dost neurčitý popis, podle kterého Ti nelze pomoct.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: