XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Chyby XChatu

 

Chyby XChatu

Chyby XChatu

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
forum o chybach Xchatu
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Forum ... 07.06.2007 23:40:20 ... (Strom/Strom)
Zodpovězené nápady a chyby Xchatu
➧ Možnost vkládat do webiku fotografie z uzamčených alb ..//.. Zbytečné potom zamykat album. Pokud se někdo bojí kradení fotografií, ať si tam dá podpis, vodoznak nebo cokoliv podobného.
➧ Opravit pojmenování Forum na Fórum ..//.. Nezavěšujte jste v pořadí. aktuálně je spousta jiných problému.
➧ Když nebude vyplněná položka vzkaz návštěvníkům, tak by se ani nezobrazoval v profilu ten nadpis VZKAZ NÁVŠTĚVNÍKŮM ..//.. ta kolonka je prázdná třeba z nějakého důvodu. Aby si človíček vůbec mohl všimnout, že má nějakou možnost si nastavit vzkaz návštěvníkům profilu.
➧ Co třeba příkaz /friend NICK popisek, /unfriend Nick . Vobčas by to mohlo ušetřit čas ..//.. Již několikrát zde bylo zmítnuto. Přátele nepřidáváš a neodebíráš každou chvíli. Navíc k nim můžeš dopsat popisek a tak ej lepší používat standardní postupy.
➧ Ahoj.Chtěla bych vylepšit XChat aby tam nebyly jenom duely kluků a holek ale také duely webíků. ..//.. Duely webíků vlastně jsou. probíhá soutěž o nejhezčí webík
➧ Na levo, nad Infem, položka: Moje fotky >> zobrazovat u toho (číselně zamozřejmě) počet fotek / alb ..//.. Počet fotak a alb je zobrazeno vlevo ve fotoalbu uživatele
➧ Zobrazovat kolik celkem MB mám na fotoalbech právě nahráno /nebo kolik jsem již nahrál - jen pro zajímavost ..//.. tato zajímavost je ve fotoalbu dostupná
➧ Když nahrávám více fotek a chci dát každou do různého alba, tak to nejde a musím nahrávat zrovna ty, které chci někam dát. Takže při nahrávání pod každou fotku (např.: pod tagy a klíčová slova) možnost: Do kterého alba chceš fotky vložit? - Zvol album: *NÁZEV* ..//.. Zbytečné komplikování práce. Můžeš nahrávat fotografie hromadně do alb. Méně chaotické je postupné nahrávání do různých alb.
➧ Když se mi někdo podívá do fotoalba, na výpis mých alb, tak jako obrázek ke každému albu je poslední nahrávaná fotka. Možnost si sám vybrat, která fotka, se bude na tom místě ukazovat ..//.. Tato možnost je ve fotoalbech od spuštění. Stačí posunout fotografii kterou chceš mít jako na poslední místo ve fotoalbu.
➧ Když už mám nějaká album s heslem, tak když ho měním nebo po prvé ukládám, zobrazit hlášku, že heslo bylo (úspěšně) změněno. ..//.. Heslo je změněno pokaždé. To že změna proběhla poznáš podle načtení hlavní stránky fotoalb.
➧ Takže by nebylo špatný přidat vedle Smazat, Ignorovat a Uschovat by se hodilo něco jako "Označit jako nepřečtený" - a obálka by se zase rozblikala *712**3* ..//.. Zbytečné. Už takhel to občas blbne že to bliká kdy nemá a naopak. Co si to přeposlat. Pokud Ti chybí tlačítko přeposlat, zkus použít hlavu a dát opdpovědět a vložit původní příspěvek :o).
➧ CO takhle u zakládání nicku šli i háčky i čárky?? Bylo by to hezký kdyby to šlo ..//.. Ja si myslim, ze by to prineslo znacne vic problemu... napr. xchat.cz/nick by pak nebyl korektni, kdo je zvykly septat pres prikazy by musel zacit psat pres hacky a carky, ve chvili, kdy by se z nejakeho duvodu poslaly znaky ve spatnem kodovani by system psal, ze nejde zpravu dorucit, protoze by mu to nesedelo atp.
➧ Hodně lidí používá IRC Bránu na XChat, aby po napsání nicku mu tam automaticky skočil smajlík. Co udělat v Nastavení služeb další záložku, jako je na podpis na fóru, tak vložení jednoho smajlíka, který by vyskočil za nickem stejně, jako u irc brány? ..//.. jasně a pak uděláme autoamtický pozdrav, pak se udělá automatické loučení a nakonec autopozdravy. Nedělejme z chatu "usnadňování"
➧ Kdy uz budou vsude stejny hlavicky? ..//.. Jednou budou. Jsou dulezitejsi veci, takze priorita vymeny hlavicek je nizka.
➧ Trvalé příhlášení...pomocí cookies. Myslím, že to tu kdysi bylo ..//.. Bylo stáhnuto kvůli problémům. Pokud se podaří je vyřešit, třeba se to zase vrátí
➧ Newím jestli je chyba na mé straně nebo na vaší,ale pokud kouknu na profil někomu kdo má dlouhej nick např ,,havajSky_doMoVNiK" tak jeho věk není vidět uplně dobře ..//.. Prijde mi znacne lepsi schovat vek a kraj, nez zkratit nick, v takovem pripade. Bohuzel to, ze nekdo ma dlouhy nick neovlivnime, obvzlast kdyz je dlouhy predevsim visualne a vetsina nicku se tam bude zobrazovat spravne. A prizpusobovat vsechno tak, aby se tam vesel maximalne dlouhy nick, tak tu kazda stranka zabira 10x tolik mista co ted.
➧ Aby byly označeno jakop NOVÝ příspěvky i na dalších stránkách dokud si je neprohlídnu ..//.. Pravděpodobně přijd ena řadu ve chvíli kdy se budou předělávat fora,
➧ 17:50:02 Anketa o nejznámější osobu XChatu: Výsledky ankety zveřejněny, překvapily tě? Po kliknutí se mi zobrazí "Ad blocked here by KPF." Zkoušel sem to jak v Opeře tak ve Firefoxu *71* ..//.. Blokováno firewallem nebo pdoobnou lahůdkou. Zksu projít programy co máš v PC *148* Na straně chatu chyba není.
➧ V kategorii Hudební styly a kapely mi chybí místnost Hudba - bez jakéhokoliv rozlišení atd ..//.. Máš možnost pokusit se ji ustálit. Podmínky udtálení jsou zde : http://xchat.centrum.cz/help/index.ph...oot=122#help_454">http://xchat.centrum.cz/help/index.ph...122#help_454
➧ Je to vcelku zbytečnost .... ale puňtíky "li"čkového seznamu by mohlý být v některých místech nápovědy odsazeny, aby nezasahovali do okraje ..//.. To nejsou zapomenuté tagy, dřív to bylo správně, nebyly potřeba. Ale s novou verzí puntíky začaly zasahovat do ohraničení a když na to narazím nebo mě někdo upozorní, průběžně to upravuji. Děkujeme ROPovi za upozornění

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: