XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Chyby XChatu

 

Chyby XChatu

Chyby XChatu

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
forum o chybach Xchatu
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Forum ... 03.05.2007 22:06:00 ... (Strom/Strom)
Zodpovězené nápady a vyřešené chyby
➧ Zřídit další záložku ve forech (něco jako: "Moje"), kde by byla všechna fóra, která daný uživatel založil a na kterých má daný uživatel, jako BU, nějaká práva ..//.. od toho jsou oblibena, aby jsi si udelal nejaky seznam toho, co te zajima... nechapu, k cemu by byl dalsi seznam for, na kterych mas prava, kdyz v podstate je to podmnozina oblibenych.
➧ Možnost změnit pozdrav na homepage z: "Ahoj H-o-L-l-y-w-O-o-D, XChat.cz tě zdraví ;-)" na nějaký, který si sami někde do nastavení zvolíme. K tomu samozřejmě podle hodin automaticky například připsat: "Dobré ráno, poledne nebo večer..." ..//.. treba nekdy, ted mi to prijde absolutne zbytecne menit
➧ Rozdělit pomoc online podle toho, co kdo dělá (popis, např. Fóra: admin, admin, admin / Fotky: admin, admin, admin...) ..//.. nesmysl ... pomoc online je pomoc online, ne napoveda.
➧ Ahoj, napadlo mě že by se u konkrétních fotek v albu mohlo zakázat přidávání komentářů k fotce ..//.. Máš možnost komentář smazet, nebo dát fotku jako neveřejnou. Tzn zamknout si album ve kterém se fotka nachazí a tím umožnit její prohlížení jen některým lidem
➧ Co takhle kdyby byly u každé fotky, třeba posledních 10 návštěv? Jako je to na hlavní stránce xchatu ..//.. Na rozdil od Tveho jednoho profilu (ke kteremu se pocitaji zminene navstevy) muzes mit fotek tisice. Je systemove nerealne ukladat takove mnozstvi udaju aniz by to nejak omezilo zbytek. Takze ne, to nebude. Musi Ti stacit pocet navstev.
➧ Po příkazu '/info' by se mohli zobrazit všechny místnosti, kde se nachází. ..//..
➧ Zkus použít příkaz /profil, otevře se ti uživatelův profil a tam všecky místnosti, kde dotyčný chatuje. Do řádku o délce asi 255 znaků se většinou tolik místností nevejde.

➧ Navrhuji aby se v místnosti zrušilo psaní zavináčů. ..//.. Pak zrušíme W potom M potom tohl e a pak tamhleto.
➧ co takhle udělat aby se zachovalo nastavení počtu zobrazených fotek na stránku, těch 16,32,60? Mě to nebaví pořád zobrazovat na 60 a pořád to dělat znova, ..//.. Pravdepodobne je to jen drobna chyba pri ukladani cookies (ukladaji se na hash, takze dalsi uzivatel tohotez PC ma def. nastaveni - bohuzel i tentyz po prelogovani).
➧ Porno na xchatu ..//.. Použij bonz link nebo chytni admina online.
➧ 11:00:02 SEMTEX hledá bar roku - pomoz nám ho najít a vyhraj super ceny - více na www.semtexculture.cz Nezkoncila ta soutez uz?:)) ..//.. Stejně jako u jiných podobných akcí si zadavatel reklamy zaplatil určitý počet zobrazení. Bylo to tu opakováno u podobných akcí. Chce to použít kouli na krku a udržet víc kromě moče a stolice i nějaký data.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: