XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Kecy o všem / POLICIE ČR / Městská

 

POLICIE ČR / Městská

POLICIE ČR / Městská

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Názory a zážitky snimi...
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Vila.Analkka (Yahoooooo@seznam.cz) ... 26.10.2009 17:18:51 ... (Strom/Strom)
Uniforma
Ahoj .....policisté nic proti nim naopak jsou to lidé jako já a ostatní ale když zvážíte fakta kolik korupce je mezi nimi....známý od známého atd......potom jejich práce? Znásilnění když se jedna o tento trestný čin tak pokud toho primitiva nepřivede ta dotyčná za ruku na cajty tak to je pachatel neznámý a případ uzavřen teda spíš hozen mezi milióny ostatní ale řešení žádné.....zkušenost nejen má....co se týče dopraváků už se jen směju .....taková jsou fakta ....normální? Jestli jejich chování a naše zákony jsou normální tak chci být nenormální tudíž asi budu brzo bez domovec jelikož na ty všechny pokuty mít nebudu......a nebo svedu nějakého cajta a pak budu vklidu ale to taky není tak jelikož etika (prý normální) blonďátá twigi holka s dlouhýma nohama nejsem takže šance je minimální teda logika téhle společnosti je fakt z marsu a abych nikoho neurazila tak raději řeknu že jsem asi já z marsu. Celý život chci nadávat a zmlátit policajta jenže mě vzrušujou uniformy tak když už ho vidím a sem mu tak blízko tak zvlhne klín a je vymalováno tak všem kdo na to má dejte jim i za mě. .......myslete si co chcete to je jen pouhý můj názor na který sice mám právo ale nic neznamená.......... Mějte se jak chcete.
danlop1 Muž danlop1 (*3*mysak.david@centrum.cz*3*) ... 13.09.2010 19:41:32 ... (Strom/Strom)
Re: Uniforma
Odpověď na příspěvek od Vila.Analkka ( mailto:Yahoooooo@seznam.cz ) z 26.10.2009 17:18:51:
problém je jinde. nezaleží jak vypadáš každý ma jiný vkus, ale co se práce týče je tu zásadní problém. A to že policie je sice policie ale neni to tak snadné.
► Zákony české republiky svazují ruce policii která by ráda pomohla ale nemá kolikrát jak
► Korupce tu sice je ale ne každý se dá zkorumpovat navíc existuje odělení interních složek a protikorupční jednotka která po tom jde a eliminuje větší část korupce a ruzných podvodu
► Sloužil jsem u policie a vím jak to funguje ... dostal jsem se do konfliktu s agresivním utočníkem který napadl bezduvodu jinou osobu ,, jediné co jsem směl bylo je od sebe odtrhnout a stoupnout si mezi ně ,, utočník měl bodnou zbran a ja se nemohl nijak branit než rukama, zákon je tvrdej a neumožnuje vždy použít prostředky k pacifikaci.

► práce policie i ovlivnuje i dost zákonů které jsou spíš pro zločince než proti zločinu a tudíž ochráná jednotka která má pomáhat a sloužit toho moc nezmuže ,, je to v čr nastaveno tak že dnes nemužeš agresora ani zpacifikovat >viz utok na policistu ve stanici metra Muzeum<ne jednou se mi stalo že při běžné kontrole byli lidi agresivní a napadali i nás. Aby policie mohla vykonávat pořádek tak jak má muselo by se změnit mnoho zákonů.

jinak nalady policiie i vcelku chápu lidi je uražejí a pak po nich chtějí pomoci ,, a přitom sou to taky jen lidé kteří se snaží zlepšit a zabezpečit klidný život občanů, jenže spousta lidí nad nima jim komplikuje život. přeber si to jak potřebuješ

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: