XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Bez kalhotek

Bez kalhotek

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
15+ Bezva kalhotky *85* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž liska-E (liska-e@bezkalhotek.com) ... 30.01.2009 00:13:37 ... (Strom/Strom)
...
A příběh číslo sedm *18*

Bylo mu 17. Pani, jeste min nez jsem cekala. Me presne o 10 let vic! Ostatni kolegove se po nejake dobe sbalili domu, a my dva zustali sami u stolu. Zajicek se ale prilis stydel na to, aby udelal prvni krok. Napeti mezi nami by se dalo krajet! Zmenila jsem taktiku hry a vzala oteze do svych rukou. Zacala jsem ho.

Olizla jsem si jazykem rty a zadivala jsem se mu zhluboka do oci. Priblizila jsem se k nemu a ovanula me omamna vune jeho kuze. Uz se to nedalo zastavit. Stacilo mi jeste proletnout hlavou - co to proboha delam...? A nase rty se stretly. Nadherne jemne sametove rty me opatrne libaly a nase jazyky krouzily kolem sebe... boze, chutnal bajecne! Zprvu zkoumavy polibek se razem zmenil ve vasnivy, nenasytny, hluboky, roztouzeny! nemohla jsem se ho nabazit. Sotva jsme popadali dech. Oddalili jsme se od sebe, a vzapeti zase spojili. Videla jsem v jeho lesknoucich se ocich jak je vzruseny. Ale ze vseho nejvic jsem to chtela citit! Uplynula snad nekonecna doba a my se zvedli, ze pujdeme. Najednou me neco napadlo.

Chytla jsem ho za ruku a tahla smerem k toaletam. Pojd, zaseptala jsem. Co blaznis? Vyhrkl. Tak jsem se bavila jeho nesmelosti! Strasne me to vzrusovalo. Zatahla jsem ho na damskou toaletu a zamkla dvere. Byl v pasti. Zmatene a zaroven vzrusene se na me podival a ja uz necekala na dalsi vysvetlovani. Pritiskla jsem se na nej. Ano, byl tvrdy, citila jsem to i pres dziny, tlacil me do rozkroku tak silne, ze jsem se uz dele neudrzela a sjela rukou dolu. Byl ohromny! Vzruseny k zblazneni. Koktal..."ja nevim jestli.... jestli...." Umlcela jsem ho polibkem. Opet jsem stiskla ruku v jeho horkem rozkroku. Vzdychnul... Konecne jsem se ho mohla dotykat, to co jsem si cely den jen predstavovala se ted stalo skutecnosti! Ty stihle paze, to nadherne mlade horke telo, hladka kuze, ta vune! Nadherna, chlapecka, vzrusena.

Uplne afrodiziakum. Dotykat se ho byla extaze... Osmelil se a zajel mi obema dlanemi pod tricko. Obejmul ma prsa, prejizdel prsty po mych ztuhlych bradavkach a libal me na krku. Krasny prsa, zaseptal. Silela jsem. Nadzvedl mi tricko a zacal laskat ma nadra rty, jazykem krouzil po bradavkach, kalhotky jsem mela uz uplne promacene. Vzala jsem mu ruku a zavedla ji dolu. Prsty mi vklouzl pod krajku kalhotek a zajel dvema prsty naraz do me roztouzene lasturky. Vyjekla jsem vzrusenim. Ten si troufa, chlapecek! Jsi tak nadherna...


septal, roztouzene me libal a zaroven si pohraval se svymi prsty na me skeblicce. Prejizdel po postevacku a zajizdel dovnitr. Opet me dovadel k silenstvi. Citila jsem, ze nebude trvat dlouho a udelam se. Chytla jsem jeho tvare do dlani a zaseptala - libej me prosim... Nez stacil odpovedet zaborila jsem mu do tvare svuj klin. Objel mi jazykem muj roztouzeny klit a rytmicky kmital nahoru a dolu. Ano ano zlaticko, presne tam! vzdychala
jsem. Na nezkuseneho zajicka je vskutku rozeny talent, to se musi nechat! Muj klin explodoval pod jeho jazykem v nadhernem orgasmu. Smekla jsem se k nemu dolu a libala jeho rty, opojene mou stavou. Byl cas, abych si hosanka vzala do parady, citila jsem, jak mu jeho klacek temer rve kalthoty.

Vysvobodila jsem ho ze zajeti dzinu a zalkla se rozkosi. Oh, takovy rovny, tvrdy, nadherne rostly kousek, sotva jsem ho obemkla rukou! Podivejme na panacka. Vypada tak nevinne a pritom nosi v kalhotach takovy skvost! Byl cely zfialovely vzrusenim. Ano milacku, potesim te... pomyslela jsem si, sjela jsem do pokleku a lacne obemkla jeho zalud usty. Vychutnavala jsem si jazykem ten hebounky povrch a zaroven stiskla druhou dlani jeho vzrusenim praskajici kulky. Prirazila jsem usta az ke korenu, i kdyz cely se mi do pusy nevesel, ale co nejhloubeji to slo. Vzdychal, chudacek temer omdlival vzrusenim. Ja uz to asi neudrzim, zaseptal a prsty mi vjel do vlasu.

Citila jsem jeho penis pulzovat v mych ustech. Vykrikl a mohutny gejzir mi plnil usta. Cely se chvel, a ja taky, ani jeden z nas jsme nechapali ten lesni pozar vasne, ktery jsme si zpusobili. A to jsme byli na samem zacatku! Obejmuli jsme se a dlouze polibili. Tu noc jsem se nevratila domu. Uz jsem se nevratila nikdy. Muj chlapecek me uz z objeti nepustil a ja jeho taky ne. Dodnes me vznasi na kridlech extaze. Letos
oslavi sve dvacatiny...


Na další se muzete zase tesit *85*

*66*
guest Muž GryzliLenka (GryzliLenka@centrum.cz) ... 30.01.2009 12:20:42 ... (Strom/Strom)
Re: ...
Odpověď na příspěvek od liska-E ( mailto:liska-e@bezkalhotek.com ) z 30.01.2009 00:13:37:
TAK TENHLE BYL DOBREJ ;-) ;-) kam na to chodís ?

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: