XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Láska, vztahy a sex / Gayové a lesbičky

 

Gayové a lesbičky

Gayové a lesbičky

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Co si myslíte o homosexuálech? Vyjádřete svůj názor, na tuto jinou orientaci.
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž donn-spain ... 09.08.2008 19:35:03 ... (Strom/Strom)
Zajimavé
Když tu čtu příspěvky od různých uživatelů tak jsou zde i příspěvky že homosexuálové jsou lepší, chtřejší, krásnější a bla , bla lepší . Jakmile tu někdo nadsazuje hetrosexuály nad homosexuály tak to je řevu o netoleranci, diskriminaci a že jsou homosexuálové uraženi.
guest Muž stevy43 (solun@seznam.cz) ... 05.10.2008 13:14:20 ... (Strom/Strom)
Re: Zajimavé
Odpověď na příspěvek od donn-spain z 09.08.2008 19:35:03:
no, jestli sou gayové hezčí je otázka vkusu. někdy můžou bejt asi hezčí, někdy hnusnější:D.. chytřejší - to bych určitě neřekl. a lepší, no, jestli se tim myslí v lidských vlastnostech, tak s tim bych i částečně souhlasil. homosexuálové mají větší "rozhled", nejsou uzavřený ve svý heterosexuální kleci. zpočátku si dost často projdou vztahem se ženou i mužem. občas mi xenofobní heterosexuálové zní, jako kdyby záviděli (tu výjimečnost nebo já nevim co), ale spíš je to tak, že nenávidí... nebo je zkrátka možná štve, že holky většinou anální sex nerady (kterej je, jak známo, lepší než normální) a vim dobře, že to občas heterosexuálové zkouší/chtějí zkušet. a ty který to nezkusili, tak ať nepíšou, že nejlepší je normální! :)
guest Muž berserg ... 08.10.2008 13:36:23 ... (Strom/Strom)
Re (2): Zajimavé
Odpověď na příspěvek od stevy43 ( mailto:solun@seznam.cz ) z 05.10.2008 13:14:20:
Já s análem své zkušenosti mám, takže se k tomu mohu vyjádřit. A je naprostá kravina tu tvrdit, že JE ZNÁMO, že anální sex je lepší. Známo od koho? Ty jsi dělal statistiku? Je to prostě individuální. Někomu vyhovuje to, někomu ono.
A tvrdit, že homosexuálové jsou lepší je kravina ještě větší. Znám jich dost a rozhodně mi nepřijdou lepší. Mají své dobré i špatné stránky stejně jako heterosexuálové. Je sice pravda, že aby se stal člověk "velkým" musí často projít utrpením a je jasné, že homosexuálové mají postaveny co cesty překážky, které heteráci neznají. Na druhou stranu člověka nedělá lepším to, že prošel problémama, ale to, jak se k ním postavil. Je ohromné množství homosexuálů, kteří jsou zcela uvědomělí a žijí v heterosexuálním svazku z rozličných důvodů a jejich partneři o tom nemají ani ponětí. To mě rozhodně nepřipadá jako známka toho, že by byli lepší. Jestli chcete, aby vás lidi brali jako "normální", tak se nad ně nesnažte povýšit.
guest Muž CodeVinci ... 17.12.2008 00:40:58 ... (Strom/Strom)
Re (3): Zajimavé
Odpověď na příspěvek od berserg z 08.10.2008 13:36:23:Můj názor je ten,že tady mluvíte o povyšování té či oné oriantaci.Někdo má takové či makové zkušenosti s tím nebo s oním,ale přátelvství,kamáradství je nadevše.Dnes je všude nenávist,naivita a neochota pomoct.4% jsou tu od počátku naší civilizace a budou až do konce.Lidi prostě asi trpi jakousi krátkodobou či dlouhodobou amnézií.Jasně dřív se gayové neukazovali,ale všichni o nich věděli,tak nechápu,že se s tím lidstvo zabývá tak horlivě ještě v dnešní době.
guest Muž decibelka ... 28.12.2008 00:27:31 ... (Strom/Strom)
Re (4): Zajimavé
Odpověď na příspěvek od CodeVinci z 17.12.2008 00:40:58:

velice se mi libil prispevek od CodeVinci. Vy ostatní mi přijdete jako kdyby jste byli něci více a homosexuálové něco méně. Sakra, vždyt to jsou uplně normální lidi. Jen mají jinou orientaci. No a? Homosexuálové si svéo protějšku váží, protože když se opravdu zamilují*15*tak si neubližují, protože vědí že v jejich světě je těžké si najít jiný protějšek. Protože je jich málo. A tak se kluci nechovají ke svému příteli. Nenadávají jim do krav, kurev a dalších spojení které se kluci vymyslíGay by tohle svému příteli neřekl, a holka své partnerce už vubec ne. Tak je berte jako uplne nomální lidi, protože to oni jsou a nějaké zvlástní jednání si nezasouží.
guest Muž berserg ... 01.01.2009 17:33:06 ... (Strom/Strom)
Re (5): Zajimavé
Odpověď na příspěvek od decibelka z 28.12.2008 00:27:31:
Z toho tvého "sladkého" příspěvku je mi na blití. Dokonce i gey musí uznat, že o nich víš úplný kulový. Máš jen mindrák vůči klukům a tak se je snažíš postavit do kontrastu vůči nějaké směšné představě, kterou máš jen ve své hlavě. Kde si vzala tyhle kydy? Kde si vzala, že se k sobě chovají tak úžasně jak říkáš? Nevidíš si vůbec do huby. Nejdřív o nich mluvíš jako o nějakých úžasných bytostech, které se chovají úplně jinak než "normální" kluci a v poslední větě zas říkáš, že je máme brát jako normální lidi.
Musí tě život ještě hodně naučit, než pochopíš, že sviňárny dělají úplně všichni bez výjimky - kluci, holky, homosexuálové, lesbičky, běloši, černoši atd. atd.
Prostě o životě ještě nic nevíš no, to je celé. Ale neboj, on tě život naučí :)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: