XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Hudba / Hledání Talentů pro založení skupiny

 

Hledání Talentů pro založení skupiny

Hledání Talentů pro založení skupiny

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Hledání Talentů pro založení skupiny
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Pulkie, Nick.iE

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Gollumek.88 (Gollumek.88@gmail.com) ... 04.01.2009 15:33:53 ... (Strom/Strom)
Bubenice hledá kapelu :)
Ahoj,
hraju na bicí cca 2 roky, sháním kapelu, ve které bych se konečně "usadila" a která by se po třech měsících zase nerozpadla... Doteď jsem měla smůlu na kapely, bohužel všechny se povětšinou rozpadly, nebo veškeré hraní jaksi "vyšumělo"..

Doposud jsem hrála v cca 4kapelách, sem tam chodím zaskakovat do kapely kamaráda, kde jsem taky chvíli hrála, nicméně, chtěla bych se v kapele už usadit a hrát s nějakejma fajn lidma. Profíci být nemusí :D ale zas úplný začátečníci... to se mi taky moc nechce :) prostě takovej průměr. Zkušebna s bicíma výhodou, poněvadž svoje bicí nemám. Činely si půjčuju od kamaráda, ke kterému chodím taky obvykle každou neděli cvičit... Nicméně činely si budu pořizovat svoje x).

Pokud byste se tedy rozhodli a říkali si, že hraní na bicí je málo, tak hraju ještě na akustickou kytaru, na el. něco málo taky svedu, basová kytara něco sem se učila taky, klávesy, flétna, zpěv ale ten jen v krajním případě xD jako malá sem chodila do sboru, na flétnu sem hrála 10 let, na klávesy druhym rokem s tim, že první rok hraní byl před x lety a teď sem se k tomu vrátila, basa a el. kytara co sem se naučila na zkouškách, akustika - jezdim na tábory a tam musim umět zahrát dětem xD, takže na tu dá se říct umim... Ale ty bicí jsou pro mě fakt primární :)

Co se týče umístění tak Praha 6 a okolí by bylo výborný, ale centrum mi není cizí a i tam jsem jak doma, takže tak... Styl hudby je mi fakt asi úplně volnej :D kdyby rock tak supr... Nechci si klást žádný podmínky - jedna je teda jistá - bicí ve zkušebně a umístění zkušebny v Praze (takže dvě :D),

Jestli to berete nějak podle věku tak mě je 20, studuju i pracuju :D ale kapelu sem vždycky stíhala, tak není důvod to nestíhat ani teď :)
Kdo byste měl o mě zájem :D tak písněte mail Gollumek.88@gmail.com nebo gollumek@hotmail.com nebo sem do vzkazů... Díky předem a těším se.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: