XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Blbosti

Blbosti

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Vše co tě napadne
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Renton_ ... 23.05.2005 21:16:42 ... (Strom/Strom)
tohle mě fakt zaujalo, ale je to trošku delší :)
Už sem ti někdy vyprávěl o tom chlapíkovi, co naučil svojí prdel mluvit?Řeč téhle prdele měla frekvenci jako střeva.Bublavý, tenký a stálý zvuk, zvuk co si mohl cítit přímo v nose.Tenhle maník měl kšeft u cirkusu,rozumíš,a začít s něčím takovým bylo jako fungl nové číslo s provazochodci.Ze začátku to byla hrozná prča...Měl to fakt vymakaný a nacvičený. Třeba: "seš tam prdelko"? -"néé,musim si jít ulevit". Za nějaký čas ale ta prdel začala mluvit po svém.Mohl se do toho dát rovnou, bez příprav, a prdel s ním improvizovala a celou dobu mu přihrávala gagy.
Pak si vyvinula malé, dovnitř zahnuté skřípavé háčky, podobné zubům a začala se krmit. Nejdřív si myslel, že je to docela roztomilé, a udělal s tím jedno číslo, ale prdel se mu na ulici prokousala kalhotami a začala pindat a nahlas pokřikovala, že chce mít stejná práva. Také se občas namazala a měla plačtivé záchvaty, jak ji nikdo nemiluje a jak chce aby ji líbali, stejně jako všechna ostatní ústa.
Nakonec mlela ve dne v noci, přes celé bloky bylo slyšet jak na ni řve, aby už držela hubu, mlátil ji pěstí, cpal do ní svíčky ale nic nepomáhalo a prdel mu nakonec oznámila: "Ty budeš nakonec držet hubu, né já, já totiž dokážu mluvit, jíst i srandit"
Pak, když se ráno probouzel, měl přes celá ústa průhledný rosol. Nediferencovaná tkáň, která může na kterémkoli místě lidského těla vrůst do masa. Odtrhoval si to od pusy a cucky se mu lepily na ruce a rostly. Takže nakonec mu úplně zarostla ústa a celá hlava by se mu byla sama amputovala - nebýt očí, chápeš? Jediná věc kterou ta prdel nedokázala, bylo vidět. Byl polapen v lebce, odříznut. Na chvíli se ještě dalo za očima zahlédnout tiché a bezmocné utrpení jeho mozku.
guest Muž Groove_digger (Groovedigger@seznam.cz) ... 06.06.2005 09:54:53 ... (Strom/Strom)
Re: tohle mě fakt zaujalo, ale je to trošku delší :)
Odpověď na příspěvek od Renton_ z 23.05.2005 21:16:42:

Tak to je ale pořáááádna BLBOST!

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: