XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Na co jste hrdí, Čechové.

 

Na co jste hrdí, Čechové.

Na co jste hrdí, Čechové.

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Názory svobodných, nezávislých lidí s vlastním ,ještě funkčním , nevypatlaným mozkem na všechno .
Tak na co že jste hrdí Čechové ???
Čeho jste se dočkali v 21 století ! Jak se vám žije ve svobodné demokratické zemi kde láska a pravda zvítězili nad lží a nenávistí !
Co říkáte tomu , že se mladí krásní lidé svobodné demokratické země jezdí upalovat- otrávit v autě na československé hranice na protest proti stávajícímu systému , společenskému zřízení státu , který se stal ze suverenního , ve světě všude uznámého státu s renomovanou značkou Made in Czechoslovakia jen další koloniální , nesvéprávnou gubernii ???
Jen mi prosím vás neříkejte , že o tomto hrozném , staršném a zoufalém činu mladých lidí nic nevíte ???
A nebo ž e by zapracovali vypatlávači mozků ???

Tak na co že jste hrdí , Čechové ???

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Nekrotroll (Nekrotroll@seznam.cz) ... 06.06.2008 16:46:06 ... (Strom/Strom)
Ateismus
Pokud bych měl říct, na co jsem u našeho národa hrdý, tak je to jeho silný ateismus. Jsme jedna z nejateističtějších zemí světa. Hodně lidí to hází na vliv bolševika, ale to je blbost. Na Slovensku a v Polsku byl taky bolševik a maj tam pánbíčkářů jak naděláno. Ateismus Čechů vnímám jako znak svobody a vlastního rozumu, přestože je k pláči sledovat, co z dříve silného, svobodomyslného a vyspělého národa udělal za těch 40 let bolševik......
guest Muž China0 ... 07.06.2008 07:35:19 ... (Strom/Strom)
Re: Ateismus
Odpověď na příspěvek od Nekrotroll ( mailto:Nekrotroll@seznam.cz ) z 06.06.2008 16:46:0 No vidis, a to je treba to, co me na tomhle narode mrzi, ja jsem verici, moje rodina ciste ateisticka a divaji se na me jako na nejaky odpad. A podotykam ze nejsou sami. Proto se v tomhle state necitim dobre a hned jak to okolnosti dovoli, rada bych se odtud odstehovala. Nejsem typicky nabozensky zalozeny clovek, nemam potrebu chodit pravidelne do kostela ani se denne hodiny nemodlim, dokonce se ani nehlasim k zadnemu konkretnimu nabozenstvi, ale vira je pro me proste dulezita, a nemyslim si, ze je na tom neco spatneho.
guest Muž bes-tie ... 07.06.2008 09:27:42 ... (Strom/Strom)
Re (2): Ateismus
Odpověď na příspěvek od China0 z 07.06.2008 07:35:19:

Nechci ti brát iluze,ale co očekáváš v jiné zemi?:-)*4* Jinak já se nestydím za to,že jsem Češka a netajím se tím ani v cizině,nevím proč,nic špatného nedělám,já jsem já a že někteří Češi např. kradou? Ale no tak,jsou snad Češi jediní.....Fakt "miluji" jak dokážeme shazovat naši zem...je to moje vlast a já a ani ty nezodpovídáme za to,že se tady najdou hajzli,kteří jsou kupodivu na celém světě.:-)Odmítám krčit nosánkem nad svou vlastí a naříkat,jak jsme hrozní.....




That you know my NAME doesn´t mean that you know ME...*3048*
guest Muž China0 ... 07.06.2008 10:03:44 ... (Strom/Strom)
Re (3): Ateismus
Odpověď na příspěvek od bes-tie z 07.06.2008 09:27:4 Nekolik let jsem zila v Nemecku a tam jsem mela stesti na lidi, tam nikdo me nazory neresil a uz vubec me za ne neodsuzoval, bohuzel z rodinnych duvodu jsem se musela na cas vratit. Nerikam, ze jsou vsichni Cesi spatni, kazdy narod ma sve chyby a klady.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: