XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Hudba / ! Dance

 

! Dance

! Dance

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Dance prov všechny co milují hubu stylu Dance a nejrůznějších remixů
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Pulkie, Nick.iE

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž Falconer (JirkaHajekCZ@centrum.cz) ... 31.03.2007 18:46:13 ... (Strom/Strom)
Master Blaster
Jenom taková informace. Vypadá to, že se Master Blaster vrátili z5. Na internetových obchodech se objevily 2 nové singly. *845* Master Blaster - Can delight a potom singl Master Blaster feat. Rachel Hie - Walking in Memphis. Ještě nevím, jestli to sou pravé singly, ale už se prodávají na internetových obchodech. Alespoň na některých. Ale oficiální stránky ještě nezprovoznili. Nezbývá než čekat na další info a přát do budoucna hodně štěstí.
ElzaModrá hvězdička Muž Elza (elzanek@centrum.cz) ... 31.03.2007 19:37:14 ... (Strom/Strom)
Re: Master Blaster
Odpověď na příspěvek od Falconer ( mailto:JirkaHajekCZ@centrum.cz ) z 31.03.2007 18:46:13:

Vygooglit se mi o tom moc informací nepodařilo. Pokud ale vydali nový single, mohla by o tom být alespoň nějaká zmínka někde. Nezaslechl jsem nic ale ani jak od lidí, co tohle dost sledují, ani z rádia, ani o tom nikde nic nečetl, takže těžko říct, jestli jde skutečně o pravdu. Každopádně bych je docela rád po dlouhé době zase slyšel. Zrovna včera jsem hrál v jednom klubu jejich hit Hold Old Are You, když jsem narazil v kufru na album We Love Italo Disco. A na to, že už je to docela ohraný, 4 roky starý hit (vyšlo to tuším někdy na jaře - v létě 2003), docela na něj tančilo dost lidí, jak z mladších, tak i starších. Možná to bylo tím, že už jsem ho hrál k ránu, kdy už bylo skoro všem jedno, na co tančí, ale každopádně ho zase vytahnu za týden. :-)
guest Muž Falconer (JirkaHajekCZ@centrum.cz) ... 31.03.2007 19:49:10 ... (Strom/Strom)
Re (2): Master Blaster
Odpověď na příspěvek od Elza ( mailto:elzanek@centrum.cz ) z 31.03.2007 19:37:14:

Tak how old R U? byl nejlepší singl od master Blaster vůbec. Ten si pouštim doteď. Tak já sem našel místo, kde se to dá koupit, když zadáš master blaster na seznamu, tak najdeš odkaz na zboží, tam klikneš a najdeš can delight a walking in Memphis (Datum vydání: 23. 03. 2007 u can delight). Ten druhej vypadá hodně reálně a sou to klasický Master blaster. *845* Jestli máš možnost sehnat vřele doporučuju. *88* A co se týče alba we love italo disco.....prostě the best až na pár vyjímek bych oznámkoval vše za 1, ty další za 2 *3**845*

(Je to na DJshop.cz snad to nebude moc jako reklama *72* *47* Taky tam sou upoutávky na remixy, ty sem ještě nezkoušel, takže nevim *47*)

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: