XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova

Komouš výchova

Komouš výchova

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
*141*Není to tak *90* Tak to je, že je to tak *90* 
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První |« | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 z 22 | 19 | 20 | 21 | 22 | » | Poslední

opiFkaČerná hvězdička Žena opiFka (opifka@centrum.cz) ... 15.11.2019 17:37:35 ... (48/218)
Malý detail k téhle akci
Zakládejte si nicky téměř jaký chcete, ale tak, aby to neporušovalo všeobecná pravidla a samozřejmě ne za účelem vysírání (a to kohokoliv).

A ty parodie na někoho si taky odpusťte. Sranda musí být, ale i ta má své limity. Ono by vůbec bylo lepší, abyste ty spory řešili jinde, tedy tam, kde vznikají (xglosy), nebo krz mejly, a netahali to na Xchat nebo prostřednictvím XChatu si tu odpovídali. Protože krom toho, že tu Azazel šmíruje a posílá svýho posla, tu byl doteď klid.

To, že tu je humbuk neznamená, aby si tu někteří přisolovali a jásali nad tím, že je konečně nějaká akce - to píšu speciálně panu kalhotáři a jeho multinickům, který začínají růst jak houby po dešti za jedním jediným účelem.

Jste stálá místnost, co si tam řešíte, do toho vám nezasahujeme. Ale začíná se to trochu vymykat kontrole - forum, popisky místnosti, tahání informací jeden na druhýho, provokace. Chápu, že k tomu blogu má dost z nás co říct, ale začíná to být trochu moc osobní.

Já k tomu mám taky co říct, ale sem to prostě tahat nebudu. Tady to má být o zábavě a ne o zbytečném bordelu.

Tak asi tolik k tomu.

*5645* opY *5644*
AtakaModrá hvězdička Muž Ataka ... 15.11.2019 16:17:24 ... (47/218)
cenzura
Od teď kdo se bude vydávat za azazela (jeho parodování atd), zejména pokud se tak bude pod příspěvky podepisovat - budou jeho příspěvky zde na foru bez milosti smazány buď mnou a nebo administrátorem.

SS Ataka *2676*
AtakaModrá hvězdička Muž Ataka ... 15.11.2019 15:47:37 ... (46/218)
aktualitky
Neříkám, že občas taky nenapíšu nějakou blbost, nikdo není dokonalý, ale to tvé "ůctu" u s kroužkem na začátku slova je přímo do očí bijící *47*
Mám takový pocit, že někdo tady někoho paroduje a že ten někdo naschvál maže své vlastní příspěvky aby to vypadalo, že je mažu já.
Protože já ničí příspěvky zde na foru nemažu, další kdo má práva je mazat jsou admini a jak mi dnes bylo řečeno, z jejich strany je nikdo nemaže.
Tak že mě prosím přestaňte falešně obviňovat z cenzury, protože to není pravda. Novinář stále hlásí jak si všechny informace ověřuje - a ověřil si, kdo to tu skutečně maže? Myslím že ne. Tak že opět pouze a jenom lže.
Nemám důvod, abych odstupoval či abych byl odvolán ze strany administrátorů, žádná pravidla Xchatu jsem neporušil.
Komouš hymna - něco jako rým ti nic neříká? *3* Tohle je výplod chorého jedince *261*

SS Ataka *2676*
guest Muž Vytahany_Kalhoty ... 15.11.2019 12:17:29 ... (45/218)
Hymna Místnosti Komouš Výchova
Komouš Rap:
Sex je náš Análník dělá si to sám sobě, nevnímá když Ataka vedle svlíklý je
Onanie nekončí, onanie stále je
kdy už tomu bude konec?
To Vytahaný Kalhoty chtějí vědět...džeááh
*163* *75*
AtakaModrá hvězdička Muž Ataka ... 15.11.2019 10:54:57 ... (44/218)
Komouš cenzura
Jestli jsem bezvýznamný uživatel xchatu - to taky jsem. Kde jsem byl celých 14 let? Asi někde v místnostech kde se dá normálně bavit o všem možným, kam nechodí prudiči a je tam přátelská atmosféra. Asi azazel byl tak bezvýznamný, že jsem o něj nikde za celou dobu nezavadil.
Docela se divím, že jsem za ty dlouhé roky někde při chození z místnosti do místnosti na tento exkrement ve formě azazela nešlápl. *261*
Ale což, tento uživatel zde již nemá účet, tak mi je to jedno.
Něco k tomu mazání - za celou dobu, co se řeší kauza Miroslav Mrkvička, jsem smazal pouze jeden jediný příspěvek od uživatele Miroslav_Mrkvicka, na který si dotyčný stěžovatel stěžoval v emailu adresovaný mé osobě. Tak že někdo kdo o mě píše, že jsem komunistický cenzor, by si měl svou nevymáchanou papulu vymejt savem. Protože mele lživé srance. Já nikoho příspěvky nemažu a jestli zmizeli - není to moje práce.

A reklamu budu rád dělat jeho pomatenému blogu, at se všichni podívají, jaký je to zákeřný křivák co jen lže, tahá špínu a pomluvy.

SS Ataka *2676*
AtakaModrá hvězdička Muž Ataka ... 15.11.2019 07:36:12 ... (43/218)
Dezinformace
*141* Chcete li nezkreslené pravdivé informace bez cenzury - Čtěte Xglosy!

SS Ataka *2676*
guest Muž AnathematheBest (anathemathe-best@seznam.cz) ... 15.11.2019 03:31:55 ... (42/218)
Re: Tiskové prohlášení SS Ataka
Odpověď na příspěvek od Ataka z 14.11.2019 20:50:20:
Bliješ kraviny horší jak Babiš s Kalouskem dohromady ty nikdy neodstoupím..Bleh
AtakaModrá hvězdička Muž Ataka ... 14.11.2019 20:56:54 ... (41/218)
zbabělec hospodskej
Hele ty chudáku, to jsi hrdina něco napsat a pak si smazat profil?
Jsi opravdu ubožák!
Tak přijď k nám do místnosti a pojď si to s náma pěkně vyříkat na sklo.
Na to ty ale nemáš, na takový hrdiny jako jsi ty, azazeli, xchat hned zapomene, jenom ty musíš kolem sebe kopat, aby jsi na sebe stále upozorňoval.

SS Ataka *2676*
AtakaModrá hvězdička Muž Ataka ... 14.11.2019 20:50:20 ... (40/218)
Tiskové prohlášení SS Ataka
*141* Pokud budu trestně stíhaný v kauze Miroslav Mrkvička tak prohlašuji, že já sám z funkce stálého správce místnosti Komouš výchova nikdy sám neodstoupím! NIKDY! Rozumíš? Já nikdy sám neodstoupím!
Jediný kdo mě může odvolat je Giggo, GymJWM nebo Prazdroj.
Já nikomu nikdy ustupovat nebudu! Tohle není komunismus, a pokud někdo bude chtít, tak teprve zažije pravý význam komouš výchovy v reálu!

SS Ataka *2676*
komous_vychovaModrá hvězdička Žena komous_vychova ... 14.11.2019 13:13:38 ... (39/218)
zastrašování
*141* Nenechme se zastrašit výhružkami v komunistickém stylu!

Komouška *88* *18*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První |« | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 z 22 | 19 | 20 | 21 | 22 | » | Poslední

Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: