XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Horoskop podle čísel a hvězd

 

Horoskop podle čísel a hvězd

Horoskop podle čísel a hvězd

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Výklad osudu
Autor fora nevložil zatím žádný úvodní příspěvek

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 2 | 2 | » | Poslední

 

astrologzdenek Muž astrologzdenek ... 29.10.2023 11:35:12 ... (14/14)
Sluneční znamení Rak
Slunce vstupuje do znamení Raka 22. července a bude vládnout do 22. července, poté se přesune do znamení Lva.
astrologzdenek Muž astrologzdenek ... 27.04.2023 13:55:59 ... (13/14)
Sluneční znamení Blíženci
Slunce vstupuje do znamení Blíženců 21.5 a končí 21.června. Většinou bývají vyšší postavy, mívají modré nebo hnědé oči, tenké dlouhé prsty, jsou inteligentní, dosahují vyššího vzdělání. Většinou mívají neklidnou energii, která je nutí být stále v pohybu, na jednom místě dlouho nevydrží a něco je stále žene k pohybu někam, často neví kam, ale někam a nestát na jednom místě. Proto se často unaví, potřebují odpočinek, nejlépe ven do přírody, kde je pro ně mnoho energie, tam se odreagují a po krátkém odpočinku zase můžou být plni sil. Po pracovní stránce by si měli vytyčit jen krátké cíle, které dokážou dovést do úplného konce. Mají dobrou paměť, proto učení jim jde lehce. Pochopí každou situaci, dokážou se jí lehce přizpůsobit. Příliš mnoho informací, které zpracovávají působí na nervovou soustavu; bývají často nervo'zní, podráždění a spánek mívají krátký, neklidný, protože i ve spánku mozek zpracovává data, která za ten den nasbíral. Ženy často mění své muže, stále hledají novou lásku a když ji získají, za nějaký čas jí opouští pro jinou lásku, prý lepší. Proto se pro ně hodí znamení Vodnáře, Váhy, Lev. Osoby ve znamení Blíženců zvládnou i dvě povolání nebo práce, jako právníci, učitelé, instruktoři a další tato podobná povolání.
astrologzdenek Muž astrologzdenek ... 25.06.2022 18:59:01 ... (12/14)
Sluneční znamení Ryby
Dvanácté znamení zvěrokruhu Rybám vládne planeta Neptun, vodní vládce, který dává do kolébky intuici a citlivost. Postavu mívají menší, většinou štíhlou, tvář bývá bledá, páteř mírně ohnutá (lékařský nález říká: špatné držění těla). Budou se objevovat bolesti zad a krční páteře. Z povahové stránky jsou ostýchaví, někdy budí dojem, že jsou zakřiknutí a neradi se seznamují s novými lidmi. Potřebují oporu druhých, dají se snadno ovlivnit a často sami nevědí, co vlastně chtějí. Žijí v ustavičném neklidu a často potřebují radu jiných. Jiným často pomáhají a často se dostanou do sporu, přesto se na jejich pomoc můžeme spolehnout. Tito lidé by neměli pít alkohol a hledat v něm útěchu. Ani brát drogy a příliš léků, závislost bývá rychlá a léčení dlouhé. Mají slabou vůli a málo energie k dokončení toho, co sami započali.
Ryby jsou dvojité znamení, proto někdo je rybička a někdo dravá ryba.
astrologzdenek Muž astrologzdenek (astrologzdenek@atlas.cz) ... 13.04.2021 20:59:29 ... (11/14)
Osudové číslo 11
Ten, komu vládne číslo 11 to má v životě těžké, stejně jako číslo 7. Ale 11 je na vyšší úrovni. Ovládá psychickou energii, má velikou schopnost soustředit se na daný cíl. Nedělní dítě pod vlivem Slunce dokáže ovládnout energii, má léčitelské schopnosti, vyžaduje velkou mravní sílu a samostatnost. Tuto osobu je těžké ovládnout. Dokáže vám pomoci, ale také vás zničit, pokud ji chcete ublížit. Někteří lidé neumí pracovat s číslem 11 a tak volí jednoduší číslo 2. Jedenáctka opravdu není pro každého. Přináší osobě přání, která se splní, je pod velkou ochranou, říká se, že je to dítě Boží. Ale i za splněná přání se platí. Nic nemá 11 zadarmo. Může dosáhnout hodně vysoko a mnohé ztratit. Musí dokázat, že svých přání je hodna, že si je zaslouží. Potom se jí splní téměř vše dobré i nejtajnější přání bývá vyslyšeno. Nad číslem 11 je nejvyšší číslo 22 a o tom někdy později. U sedmiček a jedenáctek ještě zůstanu. V životě to mají těžké a patří sem i rodina, manželka a děti. V mnoha případek se 7 a 11 rozvádějí, protože manželství bývá nesnadné. I přesto, jak moc se snažili všichni vše dobré aby bylo. Ale osud mívá jiné plány a cesty těchto lidí vedou jiným směrem. Sobotní dítě je navíc poznamenáno samými zkouškami. Test po devíti letech a osud každých 18 let se připomene spravedlivě. Sobotní dítě zaplatí více než jiní lidé. Říká se tomu karma osudu a vládcem je Saturn. Majetek se vždy zredukuje na hodnotu, která je dovolena. Ztráty bývají velké.
astrologzdenek Muž astrologzdenek (astrologzdenek@atlas.cz) ... 09.12.2020 20:58:39 ... (10/14)
Sluneční znamení Beran
Beranu vládne živel Oheň, proto je Beran ohnivé znamení. Osoba narozená v tomto znamení mívá většinou hnědé oči a tmavé vlasy, menší a silnější postavu. Žije si hlavně sám pro sebe. O svých příjmech si bude rozhodovat také sám. A co si za ně koupí, to je jeho věc. Jeho činy vykazují většinou sobecké jednání. Mnoho Beranů mívá jen jedno dítě, málokdy dvě. Děti mají při výchově vojenský režim, musí poslouchat, jinak je doma pěkná mela a od pořádné rány není nikdy daleko. Ale sám , když byl malý, nesnášel nějaké příkazy, zákazy a omezování. Sám požadoval volnost a na to poněkud zapomíná. Beran se rychle rozhoduje, jeho hlas je panovačný, chce být první a do všeho se pouští s nadšením. Jeho myšlenky bývají velkolepé, ale nedokáže je realizovat, protože mu k nim chybí velká trpělivost a tu on nemá. Protože je to vlastně sobec a s nikým by se nechtěl dělit, bude se potácet někde nad zemí. Jeho nejlepším skutkem bude, když si zvolí povolání takové, kde by jen poroučel (stavebnictví) nebo velel (vojenský režim, voják z povolání). Jeho život je vlastně nepřetržitým bojem, kde by se mohl úspěšně realizovat. A pokud něco nejde podle plánu a rozčílí se, tak většinou bude mít problémy s usínáním, časem se ohlásí bolesti hlavy a je možné, že to bude řešit alkoholem. Bolesti sice poleví a sklenička zůstane vždy někde poblíž na dosah ruky. Ženu si musí najít takovou, která tohle vše bude schopna tolerovat nebo místo jedné skleničky na stole budou dvě.
astrologzdenek Muž astrologzdenek (astrolog.zdenek@seznam.cz) ... 25.10.2020 19:15:37 ... (9/14)
Sluneční znamení Beran-vycházející znamení Blíženci
Beran je první znamení zvěrokruhu a přichází s prvním jarním dnem. Většinou bývá impulzivní, dominantní, jeho jednání s druhými se projevuje v nadřazeném chování. Ten, kdo by jej chtěl ovládat nebo s ním nějakým způsobem manipulovat, nebo dokonce bojovat musí mít silnější energii, to proto, aby Beran uznal, že jeho síly na tuto osobu nestačí. Beran pod velkým tlakem těžko ovládá své city, stává se pro mnohé nebezpečným. Blíženci na východě mu dávají schopnost rychlého jednání, myšlení. Bude mít modré oči, bude vyšší štíhlé postavy, ale na druhou stranu jeho jednání bude přinášet konflikty. V manželství, pokud bude jeho partnerka dominantní osobou, jeho jednání se bude podobat štěkajícímu psovi. Věčné hádky nepovedou ke klidnému manželství. Beran jako sluneční znamení potřebuje aktivitu, ať je jakákoliv. Pod vlivem Blíženců nesnáší stereotypní práci. Jeho práce je taková, kde je neustálá změna, je stále co řešit. Bude zručný, chytrý, pravděpodobně příliš sobecký. Budou se projevovat sklony k depresím. Časté bolesti hlavy, protože jeho myšlenky jsou tak rychlé, že mozek v návalu nových informací bude mít problémy se zpracováním. Proto potřebuje nutně práci, třeba i manuální a čím více práce, tím bude spokojenější. Zajistěte tomuto člověku práci a budete mít všichni klid. A hlavně mu ji neberte, ať vás to ani nenapadne, jinak ten klid co byl se rychle vytratí, jako ta pára nad hrncem.
astrologzdenek Muž astrologzdenek (astrolog.zdenek@seznam.cz) ... 01.05.2020 01:11:57 ... (8/14)
Sluneční znamení - Vodnář
Vodnář - 11 znamení zvěrokruhu. Vláda Vodnáře začíná 21. ledna a končí 18. února. Vodnář mívá jasné modré oči, světlé vlasy. Postava štíhlá. Jsou pracovití, mají rádi přírodu a kolem sebe společnost. Jsou proměnlivé povahy. Chtějí poznávat stále nové a nové věci a navazují nová přátelství. Proč? Potřebují mít pocit, že společnost má o ně zájem. Ve svém nitru jsou ale chladní. Milostné city nebývají příliš silné a dlouhé a pokud dojde k manželství, časem se z nich stanou nepříjemní partneři. Ale co je na nich pozitivního, že dokážou být svému partnerovi věrní. Protože jsou ve svém nitru chladní (oni za to nemůžou) tak jsou velmi náchylní na nachlazení. Často je trápí rýma, jak v létě, tak i v zimě, na jaře i na podzim. Rýma trvá s přestávkami po celý rok. Tím, že jsou chladní, mají chladné i dolní končetiny (studené nohy). Časem, až budou starší, budou mít potíže s krevním oběhem. U žen se projeví bolestí při menstruaci. Vodnáři vládne planeta Uran, živel Vzduch, proto u nich budou probíhat častěji nové změny, potřebují pohyb a povolání, kde mají svoji volnost. Pokud budou mít za partnera Berana, čeká je mnoho ohnivých a výbušných názorů, protože Beran je živel Ohně, je velmi tvrdohlavý, neústupný a bojovný. Manželství bude výbušné. Obě znamení potřebují velkou volnost pohybu, nedají se omezovat. Potřebují i velkou toleranci jeden k druhému. Jen čas ukáže, jestli jejich manželství bude na celý život.
guest Muž astrologzdenek (astrolog.zdenek@centrum.cz) ... 17.11.2017 16:44:15 ... (7/14)
Sluneční znamení - Panna a vztahy
Sluneční znamení Panny je pod vládou země a jako takové je analytické (stále něco vyhodnocuje, přemýšlí a počítá). Je to v celku logické, protože Panně vládne Merkur. Panna je šestým znamením zvěrokruhu. Co takhle zkusit se podívat po dalším znamení, kterému vládne živel země. Třeba žena v Kozorohu nebo v Býku. Žena v Kozorohu může být trošku vyšší postavy, kolem 175 - 178 cm, hnědé vlasy, hnědé oči, na finance je velmi opatrná (nerada peníze utrácí za zbytečné věci) a domácnost by vedla velmi dobře. Má tajuplný úsměv a za ním se skrývá pocit nedůvěry. Musí se o všem sama přesvědčit, vše si ověřit. Než tuto ženu získáme do manželství, uteče hodně vody v řece. Znamení Kozoroha je desátým znamením. Žena v Býku bude mít převážně modré oči a může být i krásná blondýnka. Žena v Býku dokáže vydělat peníze, dokáže si dopřát krásnou dovolenou, bude mít ráda krásné věci kolem sebe i na sobě, bude se chtít prostě líbit. Pro svoji chytrost to časem dotáhne vysoko a také míří vysoko. Panna ve vycházejícím znamení Štíra, má zvýšenou intuici. Štír toto znamení stahuje do pozadí a tak nastává boj se někam nenásilně protlačit. Časem se to projeví na nervozitě a může mít potíže se žaludkem a s celkovým trávením (pozor na vznik žaludečních vředů). Bylo by možné sblížení s osobou v Raku, která je zaměřená na domov, rodinu, děti. Žena v Raku bývá menší postavy, hnědé oči, hnědé vlasy a nebývá tak útočná.
guest Muž astrologzdenek (astrolog.zdenek@centrum.cz) ... 31.07.2017 00:13:36 ... (6/14)
Osudové číslo 7
Číslo životní dráhy a osudu 7. A sedmičky to mají v životě těžké. Učí se žít v materiálním světě. Přicházejí ztráty chybným investováním, obchodováním a důvěra v kamarádství může přinést další finanční ránu. Co člověka nezabije, to je posílí. Důležitým číslem je číslo psychiky, které ukazuje, jak moc je člověk odolný vůči stresům a tlakům na city a psychiku. Někteří lidé neunesou náhlou finanční ztrátu a pokud je ztráta zdrcující, dopadají až na samé dno. Hodně napoví postavení planet v horoskopu, jejich rozložení a působení na jiné planety, zdali se dokážou postavit zpátky na nohy. Někdy cesta osudu trvá i 29 let, než se podaří problémy vyřešit, vybudovat si svoje silné zázemí a začít od začátku. Příběh člověka, který prošel finančním peklem stojí za to si jej vyslechnout, pokud je vám ochoten otevřít své srdce. Ale většinou to bývá tak, že vše uzavře do 13 komory pod zámek a nerad otevírá minulost. V křivce osudu stojí křižovatky, které ukazují, jak dlouho půjde cestou osudu, jak dlouho musí jít určenou cestou. Někdo má určenou cestu pěti let, někdo 15 let, nic není náhodné. Tito lidé si velmi dobře uvědomují pomíjivost života, že majetek a peníze nejsou všechno, ale po daných ztrátách se dočkají finančního zabezpečení kolem 50 let a později. Bude jim to trvat o něco déle, protože již budou opatrní, nebudou tolik riskovat z obav aby neutrpěli další ztráty. Většinou se finančně zabezpečit stihnou do odchodu do důchodu a budou si užívat a vzpomínat, jak bojovali s osudem.
guest Muž astrologzdenek (astrolog.zdenek@centrum.cz) ... 02.03.2017 00:55:18 ... (5/14)
Lidé a osud
Od pradávných časů toužili lidé poznat svůj osud. Hledali ve hvězdách, hledali v číslech, také věštili z vnitřností zvířat nebo pomocí kostí. Časem vynalezli lidé jiné techniky, o kterých byli přesvědčeni, že jsou ty pravé, aby s jejich pomocí poodhalili tajemství osudu. Výklad z karet byl velmi úsporný na čas. Horoskop podle hvězd ale potřebuje daleko více času, stejně je to i s numerologií. Zde se musí počítat a sestavovat mapky, do kterých se zakreslují čísla a symboly. Každá technika má své tajemství, svůj systém, který je spojen s osobou, které se vykládá osud. Proto ten kdo o to žádá, musí být smířen s tím, že se nedozví vše, zbytek nechť dál zůstane zahaleno tajemstvím. Rad, kterých se mu dostane, mají pomoci zvládnout problémy, se kterými si neví rady. Zobrazí cestu, ale člověk sám se musí rozhodnout, kterou cestou se dát.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 2 | 2 | » | Poslední

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: