At zije CSSD Paroubek je cestnej a inteligentni premier,ktereho nase zeme uz dlouho nemela.Vsichni kdo ho kritizuji sou jen malomocni ubozaci,kteri nevidi realitu.Je mi vas lito...........
|
Estebak spinavej Je to : buran a komunisticky prase.
|
Tlusté prase ve Strakovce Je to katastrofa pro republiku a spása pro ČSSD. Paroubek všechny své kroky předem propočítává, aby vycházely s veřejným míněním a posílily preference strany, to se mu bohužel daří. Ty kroky jsou však katastrofální, zastavil vše co bylo potřeba a co by se zpočátku promítlo negativně v našich peněženkách. Například zcela zastavil velmi potřebnou penzijní reformu a trasformaci zdravotnictví, aby si toho lidé ekonomicky nevšimli a v klidu tak opět zvolili socdemáky roku 2006. Paroubek nechává problémy stranou, všechno dusí a jde mu jen o udržení stávajícího stavu do voleb, nic víc, s tím tlustým prasetem zkrátka nikdo už nepohne, jestli to takhle půjde dál, tak nevím, jak to naše ekonomika přežije. Paroubek dále nenutí své ministry šetřit, plánuje růst platů státních zaměstnanců a důchodů, už takhle je náš dluh vysoký okolo 660 miliard a díky němu bude ještě větší. Vše svádí na ekonomický růst, že si vše můžeme dovolit, růst to za nás zaplatí, ale to není pravda, když se nesníží daně, růst hospodářství se nikdy výrazně nezvýší, stejně tak produktivita práce. Také nechápu, jak Paroubek mohl prohlásit, že se ČSSD podařilo stabilizovat veřejné finance, při tom v období 1999-2004 vzrostl dluh z 240 mld. na 660 mld. Také nesnáším, jak se Paroubek pořád vychloubá, že průměrná mzda stoupla za vlády ČSSD o 31%, přitom ekonomové v MF Dnes vypočítali, že mzda stoupla v období 1993-1999 o 27,2%, zatímco v období 1999-2004 jen o 23,7%, je vidět, že je Paroubek dezinformovaný těmi svými socdemáckými tabulkami.....
|
Re (2): nesnasim ho Odpověď na příspěvek od S.n.a.k.e.r ( mailto:skodak@chello.cz ) z 09.08.2005 20:44:38:
Myslím, že Paroubek je Grossova pomsta národu - nic víc nic míň :o)
|
Re: nesnasim ho Odpověď na příspěvek od stir20 ( mailto:t-balt@seznam.cz ) z 08.08.2005 16:56:29:
mno, sice nechápu, proč by mi měl bejt tenhle kuní ksicht sympatickej, ale je :) možná je to tím že nastoupil po Vláďovi a Stáňovi *47*
|
nesnasim ho jJe to iba KOKOT.
|
On za to nemůže ! Zdravím soudné lidi, a musím přiznat, že mě ty socani málem dostali. Já myslel , že styl obětované figury, alias velký příklad od komunistů v osobě Milouše Jakeše, byl Standa koloťuk.
Ale pozor, jsou fikaní, poslali na ten flek Jirku.
Již se pouze bavím, jak ten křivokrký buldozer naší politiky, který má chování řezníků s padesátých let, vede svou suitu do nízkých vod. A o diplomacii a úrovni vystupování, to snad je škoda slov.
A pokud i přesto bude mít úspěch, tak staré známé motto Jaroslava Haška, bude platit na výsost.
Každý národ má vládu, jakou si zaslouží !
|
Czechtek Podle mě je to osoba za kterou se musí ČR a jeho rodiče stydět.
A jediná věc kterou si o něm myslím, je to že si hraje na vůdce Gestapa, na bratra Hitlera.
Je to skorumpovanej polityk....
|
Paroub-tek Tak toho vážně nemusím*41*
|
I LOVE HIM PAROUBEK JE NEJLEPŠÍ! KONENČNĚ VYMLÁTIL TU CHÁTRU Z ČEKTEKU!
|
|