|
Modrá hvězdička Ahojky, už měsíc zaplaceno,a pořád nic.....
|
Re: BlokaceOdpověď na příspěvek od benedon24 ( kocourek-tom@seznam.cz ) z 12.05.2026 21:45:32:
Odesláno info emailem... :)
|
|
Blokace Dobrý den, nevím proč, ale kvůli nějaké frázi mi byl automaticky zablokovaný můj dlouholetý účet s modrou hvězdičkou. Benedon24 nevědomě jsem něco porušil a nevím co. Bez varování jsem byl zablokován. Díky za info . PS : co se s tím dá dělat ?
|
Re: Smazané poznámky nad limitOdpověď na příspěvek od VictorDenaro ( Victordenaro@seznam.cz ) z 15.02.2026 00:30:37:
Ahoj,
v tuto chvíli je to bohužel nenávratně odstraňováno s ukončením platnosti modré hvězdičky a jejích výhod.
Proto jsou posílána upozornění o jejím konci s dostatečným předstihem - 14 a 7 dní... :)
|
|
Smazané poznámky nad limit Ahoj, nestihl jsem si včas obnovit modrou hvězdičku (obnoveno až po dvou dnech), a přišel jsem tak o mnoho svých poznámek. Je nějaká možnost je ještě pbnovit, anebo jsou dnem výročí nadobro pryč?
|
Re: modrá hvězda - výpis kdo mě sledujeOdpověď na příspěvek od Jablonka1982 ( sar.klimesova@seznam.cz ) z 18.03.2024 12:04:56:
Ahoj ,
nikde se to nenastavuje :) , při přidělení modré hvězdičky se to nastavilo samo :-).
Tady přikládám screenshot
https://ctrlv.cz/1eTr
Tak kdyby jsi měla nějaký dotaz , tak napiš :-).
|
|
modrá hvězda - výpis kdo mě sleduje Zdravím, mám modrou hvězdu a stále se mi zobrazuje pouze 10 posledních lidí co mě navštívili. Modrá hvězda jich umožnuje vidět více. Kde se to nastavuje prosím?
díky za odpověď.
|
Re: Zrušení objednávkyOdpověď na příspěvek od Majlo ( majhl1983@seznam.cz ) z 23.01.2024 03:46:56:
Ahoj, sice Tě to k ničemu nezavazuje, ale zrušeno :)
*44*
|
|
Zrušení objednávky Zdravím. Omylem jsem si objednal modrou hvězdičku.
Mohu poprosit o zrušení této objednávky?
Děkuji za odpověď.
|
|
Re (3): ... Odpověď na příspěvek od dCeRMaK ( mailto:xchat@danielcermak.eu ) z 06.06.2016 14:06:02:
Ahoj, diky. Opravim v nejakem dalsim kroku.
|
|