hejhou ... 05.10.2024 15:32:13 ... (1909/1909)
Re (10): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od hroznazena z 05.10.2024 15:29:01: je mi to tak nějak jedno, tohle bylo na skle, já mám svých starostí dost
|
hroznazena ... 05.10.2024 15:29:01 ... (1908/1909)
Re (9): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od hejhou z 05.10.2024 15:20:13:
By ses divila co všechno vím.A tak hlavně že ty víš o co jde *161**161* paní znalá *1*
|
hejhou ... 05.10.2024 15:20:13 ... (1907/1909)
Re (8): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od hroznazena z 05.10.2024 15:05:21: to je už stará záležitost, to jsi ještě nebyla na chatu, gooryk vešel do místnosti a motyka to okomentovala " a bude se vyšetřovat", tak se jen pousmál a napsal, že kdykoliv na seznamku přijde admin, volala jsem ho já, ty vůbec nevíš o co jde, ale prostě to musíš komentovat
|
hroznazena ... 05.10.2024 15:05:21 ... (1906/1909)
Re (7): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od hejhou z 05.10.2024 14:19:50:
Slovo neadrsně máš od Gooryka?nebo si na to přišla sama?tvá reakce je úplně mimo
|
hejhou ... 05.10.2024 14:19:50 ... (1905/1909)
Re (6): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od Motyka-Hloupa z 05.10.2024 12:36:24:ano, protože úhel pohledu, je fajn, že ses ozvala, zrovna ty vše komentuješ, taktéž nesdresně, gooryk ti to přece vysvětloval, za vše můžu já)))
|
Re (5): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od hejhou z 04.10.2024 18:31:13:
......a tak dále a tak dále a tak dále.*52* Reakce s reakcí na reakce bez reakcí, nekonečně nekonečný příběh s nekonečně nekonečným nevýsledkem, zdá se..*52*
Nakydá se na ostatní, protože sebe nevidíce, protože já NIC to ONI, reakce, snad že čekajíce chváleníčko, pletu-li se??
Prý zásah očekáván byl, ale že měl přijít, nepřišel? Kdo by se pak všemu divil, když se zásah vyžaduje imrvére: "Pozor Caps a pravidla", že tu někdo prdel napsal, posílám to adminům. Admin reakcí pravdu na vědomost všem vysvětlením dá, jenže to nehodí se, nenene. Tak se najde jiný příběh, třeba mladé holky mimo mísu, copak si to dovolují? Napsaly tu, reagujíc, že se všem ta paní do všeho plete? Ach a už máme další nekonečný příběh, snad i Falco objeví se..*52**1*
Takhle se dá pokračovat pořád dál a dál, každý věta, co se nehodí, otočena, oslí můstky, že prý humor, proč se nikdo nikdy nesměje? Nikdo nechápe, diagnozy všichni majíce, FB napsal, tak to pravda je. Paní je v tom zběhlá, alkoholik, autista, anomální pitomec, co je libo, každému se diagnoza, vždycky vybere. Jen pak, nedivte se paní, že se někdo ohradí, někdo slušně, druhý jak mu huba narostla, nechutnala vlastní polívčička, tak se admin zavolá. *3880*
Chat je obezlička, chat je bar, chat je sranda, chat je dar, chat je ovšem někdy vlastní zmar. Ten kdo chat za život si zaměnil, kdo jen poučuje, kdo jen cosi diktuje, ten sám ve své mysli vlastně smutný je, že tu se paní závidí, jen však nikdo neví co! Každý svoje žije, jen tohle se jinde nevidí. Nepochopím tuhle paní, co ji trápí co jí je. Tak říkám, nezávidí ona druhým, aspon trochu trošíčku, protože pokud to tak není, proč tu vaří dnes a denně tu svou nenávistnou kašičku? Posmívá se děvčeti, že snad koště na vsí v práci majíce, co jako, na sebe se podívej, že snad jiná trochu flirtuje, však je mladá, nech jí bejt... Proč se směje, že je někdo úspěšný, že si byty buduje? Proč se paní směje, že si někde čte, aha ona sama neví co to asi je, tak hned plivne, že se vysírá, sama ovšem ani neví co text znamená, když nám moudra z FB kopírujíc na sklo denně posílá.
Tenhle příběh konce nemá, je to Xchatnovela, dneska bude další díl, tak jste zváni, možná budu rozuzlení, možná bude líp.
Na závěr mi dovolte, jednou básní napsat celou pointu.
Motyka-hloupa
Jiří Žáček A nikdo netuší
Staleté pohromy nám křiví páteře
a v noci slýcháš žalmy beznaděje.
Barbaři odevšad ti tlučou na dveře,
blouznivý lide Mistra Metoděje.
Tvé kroniky jsou plné retuší
a kacíři jsou rázem pokorní a zbožní.
Žijeme v předpeklí a nikdo netuší,
kdo nás to vlastně griluje a rožní…
|
Re (3): Reakce Odpověď na příspěvek od guruDzeJara z 02.10.2024 13:14:35:
ty si dobrej pomatenec svazaku.
|
hejhou ... 04.10.2024 18:31:13 ... (1902/1909)
Re (4): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od hroznazena z 03.10.2024 18:32:13: Napíšu ti to asi takto, nemám pocit, že mi někdo ubližuje,to máš převzaté od kamarádek, jen vidím ty vaše nájezdy - takové nevinné vtipkování, ale běda, jak zareaguju, tak to už vám křivdím a ne já jsem si šla stěžovat, že jo ( když napíšu, že jdu pro admina, tak je to ve většině případů taky jen sranda, vzhledem k tomu, jak to tu pak všichni řešíte), že nemají jen mě vím, ještě tebe a mnoho dalších, s tím uniknutím jsme na tom asi stejně, co myslíš? Nenapadáš, jen štěkáš a nemyslíš a křičíš do tmy ( používáš mé výrazy).Dáš si nick, jaký máš a reakce, že jsi jako tornádo Adrien se tě tak dotkne, že to jdeš nahlásit. TAK JSI V POŘÁDKU!!! Zřejmě se domníváš, že stejně jako ty chci být v popředí zájmu chatujících, to se pleteš, zaujmout se dá i smyslem pro humor.
|
hroznazena ... 03.10.2024 18:32:13 ... (1901/1909)
Re (3): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od hejhou z 03.10.2024 17:43:29:
Ty se tady pořád něčím ohaníš, píšeš jak ti všichni ubližojou.Neustále máš nějaké narážky na to když někdo diskutuje a není to s tebou, potřebuješ být středem pozornosti.Pak když někdo se ohradí už píšeš že půjdeš za adminama,ale oni nemají jen tebe na práci.Mnoho tvých problémů by vyřešilo tlačítko ignor,ale to by ti zřejmě něco mohlo uniknout.A hlavně teď nezapomeň zmínit že tě napadám.Jen se snažím logicky vysvětlit,ale už teď vím že zase to bude jen výkřik do tmy.
|
hejhou ... 03.10.2024 17:43:29 ... (1900/1909)
Re (2): reakce administrátorů Díky za názor, kdybys věděl, co se šušká o mě))) Odpověď na příspěvek od Nudle_s_makem z 03.10.2024 17:38:08:
|
|