XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 29.10.2021 22:35:40 ... (Strom/Strom)
Z receptů naposledy vyzkoušeno.
.
Kuře na harisse (Jamie Oliver: 5 ingrediencí, str. 106-107)

Bál jsem se, že se mi bez tuku na plechu nebo podlití vodou kuře i zelenina připeče, ale ne, oboje pustilo vodu (a kuře tuk). 4 vrchovaté lžičky harrisy (nějakou "růžovou" jsem nesehnal) byly na kuře zase moc, ale dalo se to zajíst už samotným kuřecím. Hlavně bylo kuře díky zelenině šťavnaté a díky „rozplácnutí“ (rozřezání hřbetu) se opravdu propeklo za necelou hoďku.

85%

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: