XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 26.10.2020 04:42:45 ... (Strom/Strom)
Ta zakázaná data.
.
Moc jsem nepochopil, proč je vláda tolik tajila, když jí dávají za pravdu s "koronavirovým vypnutím ekonomiky". Což je obrat, který když ne vymysleli, tak (aspoň pro mě) proflákli redaktoři Echa24 v čele se Zlámalovou (např. https://www.echo24.cz/a/SjQBe/koronavi...koro-nejhur-v-evrope ). A hlavně to „vypnutí“ kritizovali jako zbytečnou hysterii a teď s velkým humbukem zveřejnili uniklá data Ústavu zdravotnických informací a statistik, podle kterých se nejvíce lidí nakazilo na pracovišti? ( https://echo24.cz/a/Syiy6/exkluzivne-d...-koronavirus-v-cesku ) Navrch ještě čerstvá zpráva: https://echo24.cz/a/SCXSc/advokat-poda...ustit-trestneho-cinu . Teď ještě, aby je za to odsoudili, aby bylo jasné, proč při vyhlášení nouzového stavu museli konat tak, jak konali, neměli ustoupit a měli být ještě tvrdší. *369* (Úplně dokonalý je umístit do zmíněného článku odkaz https://echo24.cz/a/SWH7X/babis-nechce...asi-2-miliardy-korun .)

Za další - chaotickou komunikaci má nejen vláda, ale i ten novinářský mainstream; teprve teď jsem pochopil, o kterých datech byla v kritice opozice i médií řeč. Každej větší portál měl data o nakažených i mrtvých, tak jsem nechápal, kde je teda berou, když je údajně tají. To je zas nějakej hoax a fake news? Přesto jsem si to dohledal až teď a jsou to data stejného ústavu a ze stránek vlády: https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19 .

Trochu mě zklamalo https://zpravy.aktualne.cz/widget-koro...1eaa6f6ac1f6b220ee8/ , kam chodím za zprávami nejčastěji. Informace o dosud aktivních případech tam dle mého chybí, protože skoro čtvrt miliónu nakažených prostě v tuhle chvíli není. Samozřejmě si můžete vzít kalkulačku a z potvrzených případů odečíst vyléčené a mrtvé. Pak ale chybí ta možná nejdůležitější informace počet hospitalizovaných. K tomu by bylo dobré uvést kapacitu lůžkových oddělení aspoň největších nemocnic, aby bylo jasné, proč je to ten největší problém.

Případně můžu použít stejnou demagogii jako kritici, kteří se rekrutují i z řad odpůrců přijímání utečenců - to jim Klaus st. a jemu podobní poskytnou lůžkovou péči u sebe doma?
.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: