XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 19.10.2018 20:16:03 ... (Strom/Strom)
S výsledky voleb nemám problém.
.
Můj hlas pro TOPku nepropadl (jsou součástí Spojených sil pro Prahu). Navíc jsem využil systému, kdy jsem mohl hlasovat jak obecně pro stranu, tak i pro politiky z jiných stran, tak jsem hezky nasypal hlasy zpravidla 1. na kandidátce Pirátů, ODA, ODS, Svobodných, Zelených, Otevřené radnici, Praze sobě, STANu, hnutí soukromníků (to byl zkrat, na to si dám příště pozor) a z mého obvodu. *14* (Mimochodem nechápu, co na kandidátkách pořád dělá DSSS, jsem myslel, že je po zásluze zakázaná.)

Potěšili mě Jiří Drahoš a Marek Hilšer v Senátu a celkové vítězství ODS (ano, i při té velmi nízké volební účasti; můžou to být první vlaštovky). Škodolibě pak propad ANO a komančů. Jedna protestní strana (najmě se skutečnejma výsledkama a bezúhonným vůdcem; Praha sobě) porazila jinou/jiné (nazdar, Pitomio) a lidé se konečně probouzejí z komunistický nostalgie. (Že “jim vadí nedostupné bydlení”? Já si to jejich laciný bydlení sakra pamatuju!)

Stran kontroverzí: sice jsem kritik neslavné Opoziční smlouvy, ale na druhou stranu mi nevadí, že se při současném rozdrobení sil nějaké méně úspěšné strany mezi sebou dohodnou a vyšachují tak tu vítěznou. Protože v součtu je opravdu volilo více lidí.

Nekonečné WTF: Jiří Čunek. Ten se nejen obhájil, ale ještě se dere do čela lidovců (čtěte “křesťanů”) místo rezignujícího Pavla Bělobrádka? K tomu (nejen) kardinál Duka proti Istanbulské úmluvě (proti násilí na ženách)? *66*

Rozumím argumentu, že úmluva pokrývá zločiny, které v ČR beztak trestné jsou, ale dost mě šokuje druhý hlavní argument, že “je obtížné se pak z takové smlouvy vyvázat” - sic! Lidovci se chystají některé z těch zločinů "odtrestnit"? Nerozumím ani tomu, proč jim tolik vadí "gender" - tedy kromě toho, že slovo získalo od nich samých pejorativní nádech a to nejspíš kvůli tomu, že křesťané mají s muslimy a konzervativci s islamisty daleko více společného, než jsou si ochotni připustit. Pokud u domácího násilí a znásilnění převažují ve většině ženské oběti, a přitom gender v nich nehraje roli, tak co teda? *369* Navíc si myslím, že smyslem není měnit náš právní systém, ale přihlásit se k mezinárodním úmluvě. Ostatní státy se těžko můžou řídit českým právem, že?)

P. S. Pobavil mě náš premiér, že prej Petra Stuchlíka nasadil v Praze kvůli naší kavárně. I kdybych odhlédl od toho, že Stuchlík pracuje pro velkohubého demagoga a podvodníka, ne-li přímo zloděja, tak by mi stačil jeho slib, že jen do Prahy narve 28 miliard. Když jeho šéf a "zkušený manažer" není ani po 4 letech schopen předložit vyrovnaný rozpočet, tak ty peníze veme kde? Si je vytiskne? Jasně, platí pravidlo Occamovy břitvy, tedy nejpravděpodobnější vysvětlení je to nejjednodušší: planý sliby nic nestojí. *70**3*

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: