XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / Osobní / Deleatur

 

Deleatur

Deleatur

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Osobní fórum.
K čemu to tu je? Údiv   *9*Hroznej smích   *3*
Pro srandu králíkům! Veselý   *1384*

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

Deleatur Muž Deleatur (deleatur@centrum.cz) ... 29.09.2018 19:40:10 ... (Strom/Strom)
Z receptů vyzkoušeno:
.
http://www.apetitonline.cz/recepty/37...urkovym-salatem.html

Slanost sýra se pečením rozvinula v přesolenost, svěží okurka s cibulkou a mátou to dokázaly přebít jen dočasně (a musely se jíst skoro současně). Takže ani sýr, ani opakovat.

http://www.thekitchn.com/recipe-messy...occan-chicken-118799

Chutnalo mi to, ale z koření jsem cítil hlavně skořici (a pepř pouze v pozadí). V případě omáčky ani cukr s mangem a pomerančovou šťávou nedokázaly přebít kyselost granátové melasy.

A to se chystám na vaření skoro úplně vykašlat, protože vzhledem k tomu, jak málo mi zdravotně prospívá závodní strava, budu muset tělo pravidelně detoxikovat striktně veganskou stravou o volnu. Určitě by bylo lepší se té závodní stravě vyhnout, ale nemám jiné možnosti ani čas si sám vyvářet (v pracovních dnech) a zároveň si neumím představit, jak bych tak těžkou fyzickou práci mohl zvládnout, kdybych byl jen na lupení. To je zároveň jeden z důvodů, proč s detoxikací tak dlouho váhám a ještě uvidím, jestli celé 3 dny (ano, mám volno 3 dny, ale od zaměstnavatele je to průhledný trik, protože mám 10ihodinové šichty), abych nešel do práce oslabený. Už se stalo, že sebou praštil i skoro dvoumetrovej pořízek a další se zase zblil z podoby. I když první asi spíš dehydratací a druhý spíš než námahou asi něco špatnýho sežral. Třebaže nejsem kus chlapa, ba vlastně vykroucenina, tohle bych považoval za vrchol slabosti a trapnosti. Zvláště když mám na zádech terč kvůli vysoké výkonnosti. (A to o ni ani vědomě neusiluju, bohatě by mi stačilo plnit normy. Jenže na výkonnost nevidím a rychlá práce má paradoxní výhodu - směna rychleji utíká. Občas je totiž i nedostatek práce a to se to pak táááhne.)

P. S.: Aktualizaci cvičení nestihnu, mám tam spoustu linků. Tak postuju připravené.
.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: