XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Ceny energií.

Ceny energií.

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Reakce na ceny energií.
Vážení.
Před nějakým časem jsem požádal o založení nového tématu „Ceny energií“ na fóru „Ekonomika finance“. Takové téma potřebuje na rozběh nějaký zajímavý impuls a tím by byly nové sazby za elektrickou energii. Zatím jste toto téma neotevřeli a tak byl vhodný čas promeškaný.

Proto prosím o stornování mé žádosti o otevření tohoto tématu.

Děkuji.

Moderátoři: Toto téma nemá speciálně určené moderátory

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 2 | 2 | » | Poslední

 

vagabund Muž vagabund (vagabund1@centrum.cz) ... 28.06.2018 18:51:30 ... (13/13)
Podvody.
Podomním prodejcům vždycky řeknu, že smlouvu mám s vítězem D testu a řeknu jim, že až vyhrají tuto soutěž jsem jejich. Většinou říkají, že do takových soutěží se nepřihlašují a já na to že to je jejich chyba.

Nikdy jim neukazujte vyúčtování za energie.

Starosta obce, pokud zjistí, že někdo takový do obce přijel, hned hlásí v místním rozhlasu: Do obce přijely podezřelé osoby, které nabízejí energie buďte velmi obezřetní.

Jinak ceny se dají zjistit na adrese:
https://www.eru.cz/pro-spotrebitele/ka...ory-srovnani-nabidek

eru je státní organizace, srovnání cen na jiném webu nemusí odpovídat pravdě. Jenže objektivní srovnání cen není všechno. Ve smlouvě mohou být nějaké podrazy, které jen těžko odhalíte.

D test je nezávislý časopis pro spotřebitele. Čas od času vyhlásí soutěž o nejlepšího dodavatele energií a v soutěži vítězí nejen nejlepší cenová nabídka ale i nejférovější z hlediska podmínek. Navíc ani přihláška do této akce není závazná, rozhodujete se až po seznámení s cenovou nabídkou. Já jsem se přihlásil v roce 2016 a jsem spokojený, jak níže uvádím, ušetřil jsem docela dost.
guest Muž AlexV (sasenkav@post.cz) ... 24.05.2018 08:20:02 ... (12/13)
Re: dtest
Odpověď na příspěvek od Radagast z 05.02.2017 09:11:35:
Proč to nezkusit? Třeba proto, že naší babičku navštívil prodejce aukcí energií, přesvědčil ji, že ČEZ končí a že přebírají jejich zákazníky, podepsala mu výpověď pro ČEZ a novou smlouvu pro ně, teď to řeší celý tým pověřených lidí z https://comeflexoffice.cz/sluzby/zastupovani-na-uradech , protože na ČEZu, kam jsme hned volali s tím prý nemůžou nic dělat, protože u této firmy, tím že smlouvy přeprodává v aukci, není jasný dodavatel, se kterým by komunikovali. Táhne se to půl roku. Cena za elektřinu od aukcí samozřejmě ve výsledku stoupla.
vagabund Muž vagabund (vagabund1@centrum.cz) ... 05.12.2017 20:54:09 ... (11/13)
EON
EON opět zvyšuje ceny elektřiny. Co na tom že mezi dodavateli energií patří mezi nejdražší.
vagabund Muž vagabund (vagabund1@centrum.cz) ... 15.10.2017 20:32:03 ... (10/13)
Prodejce energií.
Dnes mi telefonoval prodejce elektřiny a plynu. Říkal, že mne navštíví a dá mi neveřejné cenové nabídky EON u. Ještě se mne zeptal od koho plyn a elektřinu odebírám, a když jsem řekl že od EEE tak mi řekl, že v tom případě by byla schůzka zbytečná, protože lepší cenu než EEE nabídnout nemůže. Docela mne tím překvapil, protože všichni prodejci přesvědčují zákazníky, že zrovna ta jejich cena je ta nejlepší i když to není pravda. Možná to vzdal i proto že jsem řekl , že si jednotlivé ceny umím spočítat i porovnat, že mi stačí základní údaje. Ale přesto je to dost neobvyklé.
vagabund Muž vagabund (vagabund1@centrum.cz) ... 04.09.2017 06:43:51 ... (9/13)
To bude malér.
To bude malér. Lidstvo vráží spousty peněz do opatření proti globálním změnám klimatu i když je využití těchto peněz dost pochybné. Na opatřeních proti destabilizaci elektrovodné sítě se šetří. Naopak se závratným tempem rozvíjejí technologie které přinedostatku elektrické energie zkolabují a problémy znásobí. Plný přechod na elektronické bankovnictví je jedním z nich.

http://www.kurzy.cz/zpravy/431042-sto...utm_content=self-box
vagabund Muž vagabund (vagabund1@centrum.cz) ... 06.02.2017 08:03:18 ... (8/13)
Re: dtest
Odpověď na příspěvek od Radagast z 05.02.2017 09:11:35:

Tvůj příspěvek je trošku nepřesný. Sám jsem se do soutěže Dtest přihlásil už loni a tak už odebírám elektřinu i plyn u nového dodavatele doporučeného Dtestem. Ostatně přečti si první příspěvek v této diskusi. Jak se říká nechval den před večerem takže zatím jsem spokojený, ale s konečným hodnocením počkám až na roční vyúčtování.

Teď k té nepřesnosti. Soutěž nezačne probíhat až tam bude dostatek lidí ale v pevně stanovená data jako minule.
Regitrace nejpozději 15. února
16. února výběr nejlepšího dodavatele.
31. března zašle každému nejlepší nabídku.
30. dubna zahájení změny dodavatele.

Přihláška do soutěže je nezávazná. Závazek vzniká až podepsáním smlouvy s vybraným dodavatelem. Já se přihlásil i letos jen proto, abych si zjistil, není li některý dodavatel výhodnější než ten z loňska i když pro menší ušetřenou částku nebudu dodavatele měnit.

Otravné je akorát hledání údajů v minulých smlouvách pro vyplnění přihlášky do soutěže.
guest Muž Radagast ... 05.02.2017 09:11:35 ... (7/13)
dtest
Zdravím lidi nedávno jsem zjistil že dtest vám umožní mít levnější ceny energií výběrem lepšího dodavatele ale jako obvykle to není jen tak aby to klaplo musí se přihlásit víc lidí a až jich bude dost tak bude jakási soutěž. Ano sice nic jistého to není ale proč toho nevyužít a nezkusit to?
guest Muž PaulK22 (poczta@americanoutlet.pl) ... 16.08.2016 21:17:58 ... (6/13)
Re: Uvidíme jak to dopadne.
Odpověď na příspěvek od vagabund ( mailto:vagabund1@centrum.cz ) z 27.04.2016 19:03:07:
Hi, You will save money for fuel buy on www.americanoutlet.cz!
vagabund Muž vagabund (vagabund1@centrum.cz) ... 06.06.2016 06:25:04 ... (5/13)
Kdo to zaplatí?
A kdo zaplatí nezodpovědné chování Německé vlády v energetice? No přece český spotřebitel elektřiny. Náklady se promítnou do ceny.

http://ekonomika.idnes.cz/pst-transfo...0106_eko-doprava_ozr
vagabund Muž vagabund (vagabund1@centrum.cz) ... 04.06.2016 07:15:06 ... (4/13)
Co na to ekologisté?
http://ekonomika.idnes.cz/tezba-lithi...250262_ekonomika_rny


Už se těším na řev ekologistů, kteří na jedné straně propagují obnovitelné zdroje, elektromobily a podobné vymoženosti ale, jakmile dojde k těžbě surovin pro splnění jejich snů, začne poprask. Dokonce i rekultivace po těžbě povrchových dolů jim vadí, protože za několik desetiletí, po které zůstaly plochy po těžbě bez rekultivace, tam podle nich vznikly „nenahraditelné přírodní biotopy“ které je nutné zachovat.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat  

První | « | 1 z 2 | 2 | » | Poslední

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: