XChat v mobilu  |   Fotoalba  |   Nápověda   |  Zaregistrovat
Přihlásit pomocí mojeID
Můj profil   |   Vzkazy (0/0)   |   Fotoalba   |   Poznámky   |   Nastavení

Uživatelská fóra / XChat / Zrušené stálé místnosti

 

Zrušené stálé místnosti

Zrušené stálé místnosti

Sleduj emailem (jen pro Modrá hvězdička)
Pamatujete na místnosti ,které byly dříve aktivní ???
Pamatujete na místnosti Bomba a smích ,Vyvolení ,Bar,Hospoda,Kanton ,Canabs Bar a další???Navštěvoval někdo tyto dříve stálé místnosti???Podělte se o tom ,které vám chybějí:).Zavzpomínejme na ně spolu :)

Moderátoři: Xoof

Aktualizuj


» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 

guest Muž SLAd ... 19.07.2014 14:50:58 ... (Strom/Strom)
místnosti opencard
Omlouvám se že to házím do zrušených ale forum stálé místnosti ve všeobecnosti prostě není *105*

Nezdá se někomu že je spousta místností které jsou stálé a je jich zbytečně mnoho? A taky že zcela nelogicky o čem mluvím?

Pokec a klábosení: 12-13-14-15-16 kam chodí většina z nich pod nimi 14 let a méně *369* LOL 15 let a více se dá chápat. dál Babičky a dědečkové ob řádek pod nimi Domov důchodců taky proč když všeci lezou do zahrádka 40+ 50+

Seznámení a flirt: 30 a více tam se chodí to v poho pod tím 40 a více tam taky chodí lidi to je celkem chápatelné k realitě lidí z 30 a více. co je ovšem zcela nepochopitelné padesátníci, pohodárna pro starší a zralé ženy a muži.

Tak když to sleduji tak nechápu že v sekci města a místa to vypadá jako úsporná opatření třídění pouze na kraje občas nějaké města. Věřím že podle vrozu z jiných sekcí tam budou všechny města a ještě rozdělená např Brno venkov, Praha Smíchov, a podobně jak se rozdělují místnosti viz výše *18* a taky doufám že uživatelé to úplně stejně docení jak je to vidět v četnosti lidí v nich *18*
Ebisek Muž Ebisek ... 19.07.2014 18:34:15 ... (Strom/Strom)
Re: místnosti opencard
Odpověď na příspěvek od SLAd z 19.07.2014 14:50:58:

Možná přijde čas, kdy se to pročistí ještě více. Ale jinak už to není tak hrozné. Počet místností musíš udržovat nad určitým minimem.
guest Muž SLAd ... 19.07.2014 19:14:29 ... (Strom/Strom)
Re (2): místnosti opencard
Odpověď na příspěvek od Ebisek z 19.07.2014 18:34:15:
Udržování místností nad určitým minimem nechápu proč? Nedávno vnikalo spoustu již ustálených místností při přeběhlících z lidé a četnost byla 3 max 5 což sice na ustálení stačí ale takových místností bylo málo v poměru četnosti těch místností které návštěvnost neměli vůbec. Otázka kde jsou ti lidi kvůli kterým se tyhle zbytečné místnosti dělali? Zeptejte se Grantíka a jeho životního úspěchu vlatní chat stránky. Tím uzavírám téma lidi z lidé.

K současnému vývoji nadbytečných místností. Udržování počtu tím že si někdo jen řekne a už je stálá místnost / mimochodem dobrý nápad s místností VIP akorát blbě použitej nápad. Místo jedné místnosti v jedné sekci kde to ani není potřeba by bylo super tohle využít v sekci sex od 18ti let. Jinak si myslím že invazivní a nekompromistí očista by byla ku prospěchu k zakládání dalších místností s perspektivou ustálení podle podmínek a né na požádání jednotlivce jak se tomu děje teď. Považuji to za prokazatelný důkaz arogance a vysmívání se všem uživatelům kteří dle pokynů ustálili místnost. Chápat by se to dalo když by to že si někdo řekne o zrovna stálou místnost jako výhoda modré hvězdičky po dobu jejího trvání a další setrvání dané místnosti dle četnosti lidí.

» Přidat k oblíbeným   » Vyhledat   » Běžný výpis  

 




Hledej příspěvek:
Příspěvek přidán mezi: a (dd.mm.rrrr)
Pouze toto téma: